Bart van den Brink, Marlise Rijneveld en Ivar van der Hulst naar Move Beyond

16 april 2018 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Move Beyond heeft recent drie nieuwe professionals toegevoegd aan de gelederen. Bart van den Brink en Ivar van der Hulst zetten hun ruime kennis en expertise in bij klanten van Move Beyond, terwijl Marlise van Rijn zich als Corporate Recruiter zal bezighouden met het werven van collega’s voor het consultancybureau.

Bart van den Brink is een manager met ruime ervaring in zowel de lijnmanagement als in het leidinggeven aan complexe projecten. Zijn lijnmanagement-ervaring deed hij vooral op omtrent het snijvlak van logistiek, supply chain-management en algemeen management. Van den Brink werkt graag binnen complexe omgevingen waar veranderingen nodig zijn. Hij heeft veel kennis opgedaan in projecten, variërend van het implementeren van ERP-oplossingen tot de regie over het opzetten van een nieuw internationaal distributiecentrum.

Voorafgaand aan zijn overstap naar Move Beyond was Van den Brink actief in de segmenten automotive, handel, productie en retail en werkte hij bij organisaties als KPN, Achmea, ABP/USZO, UPC/Ziggo, RDW, PACCAR/DAF Trucks N.V en Bosal. Vanuit zijn nieuwe werkgever Move Beyond, een specialist op het gebied van project- en change management, wordt Van den Brink sinds oktober als ad interim Manager Supply Chain ingezet bij Mediq, een leverancier van medische middelen en bijbehorende zorg. Volgens Move Beyond weet Van de Brink de organisatie waarin hij werkt “snel eigen te maken en kan hij snel het verschil maken”.

Bart van den Brink, Ivar van der Hulst en Marlise Rijneveld - Move Beyond

Ivar van der Hulst kan bogen op meer dan vijf jaar aan lijnmanagement-ervaring, en zo’n vijftien jaar aan consultancy- en projectmanagementervaring. Gedurende zijn loopbaan werkte hij jarenlang voor ICT-dienstverlener Capgemini, waar hij vanuit verschillende (project)managementfuncties betrokken is geweest in uiteenlopende branches en bij organisaties als Akzo Nobel, Heineken, Astellas, Tata Steel, Koopman, Agrifirm, Lamb Weston Meijer, Essent en TomTom. Van der Hulst heeft in het bijzonder ruime expertise in het begeleiden van grootschalige (internationale) ERP (SAP) implementaties.

Move Beyond over de toegevoegde waarde van Van der Hulst: “De basis van zijn kracht ligt in het optimaal organiseren van de samenwerking tussen alle betrokken partijen. Hij ondersteunt dit met drive en persoonlijk commitment en zeer goede communicatieve vaardigheden.” Van der Hulst is vanuit Move Beyond sinds enkele maanden actief als Projectmanager bij certificeringsbedrijf Kiwa.

Marlise Rijneveld is sinds 2012 actief als zelfstandig headhunter en interim (recruitment) consultant. Vanuit haar ruime ervaring in het werven en bemiddelen van consultants en interimmanagers heeft ze opdrachten uitgevoerd voor bedrijven actief binnen de bankensector, accountancy en management consulting. In haar nieuwe rol bij Move Beyond als Corporate Recruiter krijgt ze nu de mogelijkheid om ‘aan de andere kant van de tafel’ plaats te nemen en wordt ze verantwoordelijk voor de werving van nieuwe professionals voor het consultancybureau uit Geertruidenberg.

In haar vroege loopbaan, na het afronden van haar opleiding Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, was Rijnveld bij W&S bureau Vitae – inmiddels Experis, onderdeel van ManPower – actief als consultant werving & selectie. In de zes jaar die volgden, werkte ze voor RGP, een wereldwijd consultancy- en interim managementbureau, eerst ruim drieënhalf jaar als Client Service Manager en vervolgens ruim twee jaar als Director of Recruitment. De afgelopen ruim vijfenhalf jaar is Rijneveld als Consultant werkzaam geweest bij The Hill Advisory, een managementconsultancybureau gespecialiseerd in digitale transformaties en strategie-implementaties.

Move Beyond onderscheidt zich in de markt onder andere door uitsluitend ervaren senior-managers in dienst te nemen. Deze beschikken elk over uitgebreide ervaring met integrale verandertrajecten, opgedaan in uiteenlopende organisaties en branches in zowel de profit- als non profit-sector. In de afgelopen maanden is het team van Move Beyond veelvuldig versterkt en inmiddels telt het adviesbureau meer dan veertig project- en verandermanagers.