First Consulting zoekt vanwege groei topconsultants

20 november 2015 Consultancy.nl

Voor consultancybureau First Consulting is 2015 wederom een jaar van snelle ontwikkeling geweest. First Consulting is uitgebreid naar nieuwe sectoren en heeft veel nieuwe klanten kunnen verwelkomen. Hierdoor is het bedrijf onverminderd hard op zoek naar nieuwe collega’s.

De zoektocht richt zich zowel op ambitieuze starters als ervaren consultants met een passie voor operationele processen en technologie. Op seniorniveau wordt daarbij expliciet gezocht naar mensen die zowel verschillende uitdagende projecten kunnen leiden maar ook mee willen bouwen aan de uitbreiding van het bedrijf zelf.

First Consulting zoekt vanwege groei topconsultants

Managing Partner Geert van den Goor vertelt: “In het afgelopen jaar hebben we geïnvesteerd in uitbreiding van ons bedrijf naar sectoren zoals mobiliteit, retail, bouw en de financiële sector. Het aantrekken van nieuwe partners en associate partners is hierin een belangrijke stap geweest”. Door de verscheidenheid aan ervaring en achtergronden van deze nieuwe (associate) partners heeft First Consulting zijn werkzaamheden kunnen aanscherpen op de behoeften in deze sectoren. Daarnaast heeft het bedrijf haar dienstverlening in de al bestaande sectoren telecom (o.a. met Peggy Corsten, red.) en energie (o.a. met Rob Maathuis, red.) verder kunnen verbreden. Ook op het scheidsvlak van processen en technologie wordt het bedrijf een steeds sterkere speler. First Consulting levert met haar Business Technology tak innovatieve oplossingen op het gebied van Agile Web Development, Cloud BI en datamanagement door hechte partnerships met Mendix, Yellowfin en Informatica.

Van den Goor: “Je ziet dat ook in deze voor ons nieuwe sectoren een sterke behoefte leeft naar ons type consultancy: het slim en actiegericht kraken van operationele problemen vanuit de werkvloer. Omdat we met First Consulting niet bang zijn om ons te committeren aan snel maar duurzaam resultaat, zie je nu dat we zowel bij bestaande als nieuwe klanten enorm in de lift zitten. Die groei kunnen we alleen volhouden als we voldoende talent kunnen aantrekken. We zijn dan ook met spoed over de gehele linie op zoek naar nieuwe consultants”.

Om de groei bij te kunnen benen, geeft Van den Goor aan dat First Consulting per direct op zoek is naar versterking op alle niveaus van junior tot senior: “Het liefst trekken we nog dit jaar 10 á 15 goede consultants aan. Voor ambitieuze consultants met een passie voor operationele processen en technologie, staat onze deur altijd open!”

First Consulting - Driehoek

Interesse in een (nieuwe) baan bij First Consulting? Kijk hier voor de vacatures. Meer info over de werkzaamheden van First Consulting vind je hier.

Nieuws

Meer nieuws over