Peggy Corstens telecom lead bij First Consulting

25 juni 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Op 1 juni 2015 is Peggy Corstens gestart als practice lead voor de telecom praktijk van First Consulting. Corstens heeft een uitgebreide telecom achtergrond met diverse commerciële en operationele management- en directiefuncties bij KPN.

Peggy Corstens heeft bijna 20 jaar werkervaring, opgedaan bij KPN. In haar meest recente rol bij het telecombedrijf was ze verantwoordelijk voor KPN International, daarvoor gaf ze jarenlang leiding aan de Broadcast Services business unit. “Peggy heeft een fantastisch trackrecord in de telecom sector en wij zijn zeer verheugd dat zij First Consulting komt versterken”, aldus Geert van den Goor, Managing Partner van First Consulting. Volgens Van den Goor vertegenwoordigt de nieuwste aanwinst – Corstens verbindt zich als Associate Partner aan het bureau – “wederom een belangrijke stap om de groei van de opdrachtenportefeuille van First Consulting ook in de komende jaren door te kunnen zetten.” 

Peggy Corstens - First Consulting

Corstens zelf over haar nieuwe functie: “Hoewel ik geen consultancy achtergrond heb en nog niet eerder met First Consulting had samengewerkt, voelt de stap heel natuurlijk. First Consulting is een transparante en ‘nuchtere’ organisatie. Aansluiting vinden bij de gedreven collega’s gaat als vanzelf. Daarnaast komt de bijna 17 jaar aan kennis en ervaring die ik heb opgedaan in de telecom sector volledig tot zijn recht bij het uitbouwen van de telecom practice.”

Ze voegt toe: “Niet in de laatste plaats; de dienstverlening van First Consulting spreekt mij erg aan. Geen wollige adviesstukken voor de board maar tastbare en structurele verbeteringen van operationele processen die in nauwe samenwerking met de klant tot stand komen. De combinatie van diepgaande proces- en systeemkennis, een grote dosis aan operationele slagkracht en sterke communicatieve vaardigheden blijkt daarbij van onschatbare waarde. Ik vind het bijzonder om onderdeel te mogen zijn van deze organisatie.”

Nieuwe partners
In lijn met de ambitieuze groeiplannen van First Consulting heeft het bureau de afgelopen maanden diverse senior adviseurs aangetrokken. Zo werd eerder dit jaar het partnerteam uitgebreid met drie zwaargewichten uit de energiesector: Jeroen Haster en Barth de Klerk, en Rob Maathuis, die de overstap maakte van Alliander.