Partnermodel en 2 nieuwe partners voor First Consulting

28 november 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Op 1 januari 2015 verandert First Consulting haar topstructuur in een partnermodel. Dit gaat gepaard met een aanvulling van het partnerteam met twee zwaargewichten: Jeroen Haster en Barth de Klerk.

Volgens Geert van den Goor, sinds februari vorig partner bij het adviesbureau, is de introductie van het partnermodel een belangrijke stap om de groei van de opdrachtenportefeuille van First Consulting ook in de komende jaren door te kunnen zetten. “Dit model geeft ons enerzijds de mogelijkheid om ons interne talent door te laten groeien tot mede-eigenaren van het bedrijf en anderzijds de mogelijkheid om toptalent van buiten aan te trekken. Barth en Jeroen zijn daar een voorbeeld van, beiden brengen een schat aan ervaring met zich mee, daarnaast passen ze volledig bij het DNA van onze organisatie.”

Barth de Klerk en Jeroen Haster - First Consulting

Voor Haster (46) voelt de stap naar First Consulting heel vertrouwd: “Ik heb in de afgelopen jaren First Consulting wel gevolgd, en het valt mij op dat ik veel van de elementen van het oude Andersen Consulting terug zie komen: slimme goede mensen, focus op bedrijfsprocessen, pragmatisch, no nonsense en vreselijk gedreven. Laat dat nu een aantal dingen zijn die mij zeer aanspreken. Ik heb er dan ook veel zin in om samen met mijn toekomstige collega's een aantal andere sectoren kennis te laten maken met First Consulting.”

De Klerk (44) sluit zich hier volledig bij aan: “In de mensen van First Consulting herken ik mijn eigen waarden. Zij tonen een enorm enthousiasme om samen met de medewerkers van de klant operationele processen te verbeteren en zo meetbare resultaten te boeken. Ik heb in mijn lijnmanagement rollen gezien op welke wijze First Consulting dit ook echt waarmaakt en kijk er nu al naar uit om onderdeel van dit team te worden.”

Vanaf 1 januari bestaat het partnerteam van First Consulting uit Geert van den Goor, Maarten Icking, Ivo van Zuidam, Jeroen Haster en Barth de Klerk.

Rebranding
Begin deze maand voerde First Consulting, in het kader van haar ambitieuze groeistrategie, een rebranding door. Ook werd de website voorzien van een nieuw jasje.