Rob Maathuis versterkt partnerteam First Consulting

27 maart 2015 Consultancy.nl

Op 1 april 2015 treedt wederom een zwaargewicht als partner toe tot het adviesbureau First Consulting: Rob Maathuis. In de afgelopen jaren is Rob bij Alliander directeur Asset Management (en asset manager van het jaar in 2014) geweest en in de afgelopen 6 maanden directeur Operaties.

Afgelopen januari heeft First Consulting het partnermodel geïntroduceerd. Volgens Geert van den Goor, sinds februari 2013 directeur bij het adviesbureau en sinds 1 januari 2015 managing partner, is de introductie van het partnermodel een belangrijke stap geweest om de sterke groei van de opdrachtenportefeuille van First Consulting ook in de komende jaren door te kunnen zetten. “Rob is wederom een voorbeeld van het aantrekken van toptalent van buiten. We zijn erg blij dat hij First Consulting komt versterken.”

Rob Maathuis, First Consulting

Rob voelt zich vooral trots bij het maken van de stap: “First Consulting bestaat uit een team van top professionals. Zeer gedreven vakmensen die vanuit diepe business kennis daadwerkelijk organisaties en ondernemingen helpen om de resultaten van de werkvloer te verbeteren. Wat mij daarin zeer aanspreekt is de manier waarop dat gebeurt: vanuit grondige analyse van de grondoorzaken, het identificeren van verbeterpotentieel, en ondersteuning bij de realisatie daarvan. Geen hoogdravendheid en aan de zijlijn staan maar beide benen op de grond mentaliteit. Onderdeel van het team zijn met de klant/opdrachtgever en medeverantwoordelijkheid voelen voor het te bereiken resultaat. Ik ben trots dat ik onderdeel van dit team mag gaan uitmaken!”

Vanaf 1 april bestaat het partnerteam van First Consulting uit Geert van den Goor, Maarten Icking, Ivo van Zuidam, Jeroen Haster, Barth de Klerk en Rob Maathuis.

Nieuws

Meer nieuws over