Financiele sector bureau Double Effect opgericht

01 maart 2003 Consultancy.nl

Adviesbureau Double Effect is opgericht door twee management consultants met ervaring in de financiële sector: Pablo van den Bosch en Bas Heijnen.

Double Effect: niche focus op klanten in de financiële sector

Double Effect gaat zich specifiek richten op klanten in de financiële sector. Hiermee onderscheidt het adviesbureau zich van de grotere partijen in de markt zoals de Big Four (bv. Deloitte, Ernst & Young), de grote ICT dienstverleners (bv. Accenture, Logica, Capgemini) en overige niche spelers gericht op andere branches.

Over Pablo van den Bosch

Pablo van den Bosch heeft Bestuurskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit. Na zijn studie is hij werkzaam geweest bij  een zorginstelling en Andersen Consulting.

Over Bas Heijnen

Bas Heijnen heeft Internationale Bedrijfskunde gestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Na zijn studie heeft Bas circa 3 jaar gewerkt voor de consulting tak van Accenture.

Over Double Effect

Double Effect is een management consulting bureau dat zich richt op de financiële sector. Double Effect adviseert en begeleidt klanten met veranderingsprocessen - haar aanpak onderscheidt zich door organisatie, processen, techniek en mensen met elkaar te verbinden. Banken, verzekeraars en asset managers behoren tot de vaste klantenkring van het adviesbureau. Double Effect is in 2003 opgericht door Pablo van den Bosch en Bas Heijnen, is gevestigd in Amsterdam en heeft anno 2010 circa 50 adviseurs in dienst.