Lenja te Velde Projectmanager bij Move Beyond

13 februari 2015 Consultancy.nl

Move Beyond, een specialist in project- en verandermanagement, heeft de gelederen versterkt met Lenja te Velde. Te Velde, die afkomstig is van Tech Data, wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand.

Lenja te Velde (46) werkte de afgelopen jaren voor IT-dienstverlener Tech Data, waar ze als programmadirecteur leiding gaf aan de programma- en projectorganisatie van het bedrijf in de Benelux. Daarvoor was Te Velde werkzaam als (zelfstandig) projectmanager bij onder meer Atos Origin (tegenwoordig Atos), Arthur Andersen (in Nederland overgenomen door Deloitte), Lufthansa en Fesco. Gedurende deze periode heeft zij als management consultant, interim manager en project-/programma manager ervaring opgedaan in diverse branches, waaronder industrie, transport & distributie, overheid, verzekering en de logistiek. Te Velde’s projectervaring strekt zich uit van ERP-implementaties en supply chain optimalisaties tot het realiseren van totale organisatieveranderingen en het incorporeren van overgenomen bedrijven en reorganisaties.

Lenja te Velde - Move Beyond

In een reactie op indiensttreding van Te Velde laat Move Beyond weten “verheugd” te zijn met de nieuwste aanwinst. “Zij brengt ervaring mee in het besturen en projectmatig verbeteren van de bedrijfsvoering van vooraanstaande organisaties. Haar brede ervaring stelt Lenja in staat om waarde toe te voegen voor onze opdrachtgevers,” aldus het bureau uit Geertruidenberg.

Groeipad
Move Beyond heeft zich voor de komende jaren een ambitieus groeipad ten doel gesteld. Begin dit jaar werd het team uitgebreid met Joris Oomen, en afgelopen jaar verbonden onder andere Jacob Otter, Sjoerd van Schriek en Peter van Hattum zich aan het adviesbureau. Om de groeidoelstellingen te ondersteunen is recent ook de website van Move Beyond in een nieuw jasje gestoken.

Nieuws

Meer nieuws over