Joris Oomen versterkt team van Move Beyond

08 januari 2015 Consultancy.nl

Move Beyond, een specialist in project- en verandermanagement, heeft de gelederen afgelopen maand versterkt met Joris Oomen als Business Development Manager. Oomen, die afkomstig is van QYN, wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand.

Joris Oomen heeft jarenlange ervaring binnen het commerciële domein, waarbij de focus ligt op de sectoren retail, informatietechnologie en zakelijke dienstverlening. In zijn laatste rol was hij zo’n 2,5 jaar werkzaam bij digital signage specialist QYN, waar hij in de rol van marketing manager betrokken was bij uiteenlopende projecten, variërend van een herpositionering inclusief volledige rebranding tot de implementatie van een efficiëntere verkoopaanpak en social media. Daarvoor werkte Oomen tussen 2007 en 2012 bij KPN, onder meer als product manager en account manager in zowel een corporate- als MKB-omgeving.

Joris Oomen - Move Beyond

Als gevolg van de groeiende portefeuille heeft Move Beyond Oomen aangesteld als Business Development Manager. “De groei van het aantal opdrachtgevers en uitbreiding van het team van project- en verandermanagers vraagt om commerciële versterking. Daarom heeft Move Beyond Joris Oomen aangetrokken”, aldus Move Beyond. Oomen zal zich gaan bezighouden met het onderhouden en uitbouwen van bestaande relaties, waarbij de focus ligt op lange termijnrelaties en het realiseren van door opdrachtgevers gewenste verandering(en).

Oomen over zijn nieuwe uitdaging: “Ik hou ervan om met opdrachtgevers te sparren over hoe nieuwe kansen maximaal te benutten in een bewegend krachtenveld. Waarin continu veranderen een constante aanwezige is. Ik heb er zin in en ben enthousiast om de reeds ingeslagen weg van Move Beyond op commercieel vlak verder uit te bouwen.”

Uitbreiding van team
Move Beyond heeft zich voor de komende jaren een ambitieus groeipad ten doel gesteld. Vorig jaar werd het team uitgebreid met onder andere Jacob Otter, Sjoerd van Schriek en Peter van Hattum, die allen werkzaam zijn als project- en verandermanager.

Jacob Otter, Sjoerd van Schriek en Peter van Hattum

* QYN was jarenlang onderdeel van KPN, in december 2012 besloot QYN om zelfstandig verder te gaan. Oomen verhuisde mee naar QYN om zijn “missie bij het bedrijf” een vervolg te kunnen geven.

Nieuws

Meer nieuws over