Jacob Otter versterkt Move Beyond als Projectmanager

12 november 2014 Consultancy.nl

Move Beyond, een specialist in project- en verandermanagement, heeft de gelederen begin oktober versterkt met Jacob Otter als Project- en Verandermanager. Otter heeft brede ervaring opgedaan binnen de supply chain met als focus Operationele Logistiek, E-Commerce en Fysieke Distributie, hoofdzakelijk binnen de retail omgeving.   

Jacob Otter heeft ruime ervaring in het besturen en projectmatig verbeteren van de supply chain voor de e-commerce, FMCG, retail en de logistieke dienstverlenende wereld. Hij werkte tijdens zijn loopbaan onder meer als logistiek/supply chain manager, consultant, interim manager en projectmanager. Zijn projectervaring strekt zich uit van ERP-implementaties, supply chain optimalisaties tot het realiseren van totale organisatieveranderingen met focus op proces en mens.

Jacob Otter - Project en Verandermanager

De afgelopen zeven jaar werkte Otter als zelfstandig interim en projectmanager. Daarvoor was hij werkzaam bij Defensie, Blokker, Beter Bed en Wehkamp. In een reactie op zijn aanstelling laat Move Beyond weten verheugd te zijn met zijn komst. “Zijn brede ervaring stelt hem in staat om waarde toe te voegen voor onze opdrachtgevers,” aldus het bureau uit Geertruidenberg.

Groeipad
De uitbreiding met Otter maakt volgens Move Beyond deel uit van het ambitieuze groeipad dat het bureau zich voor de komende jaren ten doel heeft gesteld. Eerder dit jaar werd het team ook al uitgebreid met Sjoerd van Schriek en Peter van Hattum.

Nieuws

Meer nieuws over