Arteria Consulting partner Homeless World Cup 2015

30 januari 2015 Consultancy.nl

Consultancybureau Arteria Consulting heeft zich als ‘official partner’ verbonden aan de Homeless World Cup, die van 12 - 19 september 2015 wordt gehouden op het Museumplein te Amsterdam. Het ‘wereldkampioenschap straatvoetbal’ biedt kwetsbare groepen een kans op een beter bestaan. In lijn met die missie en hun affiniteit met de zorgsector zal Arteria Consulting gedurende het evenement een congres organiseren voor zorgaanbieders, zorgverzekeraars en overheden.

Homeless World Cup 2015
De Homeless World Cup (HWC) is het wereldkampioenschap straatvoetbal voor dak- en thuislozen en andere kwetsbare groepen. Verspreid over zeventig landen krijgen ruim negenhonderd spelers de unieke kans om hun eigen land te vertegenwoordigen op een wereldkampioenschap. Deelnemers van zo’n 50 verschillende nationaliteiten zullen meedoen aan het toernooi. De HWC vindt plaats van 12 tot 19 september op het Museumplein in Amsterdam en wordt georganiseerd door stichting Life Goals in samenwerking met het Leger des Heils, gemeente Amsterdam en SportsGen sportmarketing. Daarnaast wordt het evenement ondersteund door meer dan 100 vrijwiliigers en hebben diverse partners* zich verbonden aan het evenement.

Homeless World Cup 2015

Arteria Consulting official partner
Ook Arteria Consulting heeft zich als 'official partner' verbonden aan de Homeless World Cup 2015 in Amsterdam. Arteria Consulting is een boutique adviesbureau uit Hilversum dat zich specialiseert in de zorgmarkt. Vanuit die affiniteit sluit het partnership met HWC daarom nauw aan met de missie van het bureau: “Wij zijn gegrepen door dit geweldige initiatief, dat naadloos aansluit op onze missie: verbinden in de zorg. De zorgsector is turbulent; oog houden voor de verschillende klantgroepen is belangrijker dan ooit”, stelt Martijn Mallie, Partner bij Arteria Consulting. Daarnaast zal het consultancybureau gedurende een congres organiseren met als doelgroep  zorgaanbieders, zorgverzekeraars en overheden. Nico Baas, tevens partner bij het bureau zegt: “De combinatie van dit gerespecteerde, internationale event én het stijlvolle Museumplein maakt een prachtig decor. Wij zien er naar uit!"

Martijn Mallie & Nico Baas, Arteria

Het samenwerkingsverband van Arteria Consulting vormt geen uitzondering binnen de adviesbranche. Consultancybureaus (en hun consultants) zetten zich geregeld in voor, of nemen deel aan, dergelijke (sport)evenementen. Recentelijk nog ondersteunden 9 consultancybureaus ‘Run For The Hunger’, een hardloopevenement voor het goede doel. En eind vorig jaar nog fietste Vintura bijna €10.000 bij elkaar voor Barcode for Life.

* Vanuit de adviesbranche heeft ook Avop, een adviesbureau met een focus op organisatieontwikkeling, zich onlangs als partner van de Homeless World Cup aangesloten. Het bureau zal onder meer een financiële bijdrage leveren aan het multiculturele voetbalevenement.

Nieuws

Meer nieuws over