Pauline Willemse en Emile Petiet starten bij Arteria Consulting

20 september 2017 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Arteria Consulting heeft per 1 september het team van adviseurs uitgebreid met de komst van Pauline Willemse en Emile Petiet. 

Met Emile Petiet (1984), voorheen werkzaam als accountmanager marketing en zorgverkoop bij GGZ inGeest en zorginkoper bij Zilveren Kruis Achmea, versterkt Arteria Consulting haar kennis op het gebied van GGZ, zorginkoop en financiering van zorg. Over zijn overstap zegt Petiet: “De adviseurs bij Arteria zetten zich elke dag opnieuw in voor het verbeteren van de zorg als geheel en het betaalbaar houden ervan. Zij zetten daarbij sterk in op een goede relatie met de klant. Daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren. Vanuit die gedeelde visie breng ik professionals en financials samen.” 

Pauline Willemse (1989) studeerde fysiotherapie en orthopedagogiek, aangevuld met een post bachelor bedrijfskunde. Dankzij de combinatie van deze studies met haar werk als functioneel beheerder bij VECOZO, bezit zij zowel inhoudelijke- als procesmatige kennis van zorg. Willemse: “Aan de achterkant van zorg valt nog veel te verbeteren. De kwaliteit van geleverde zorg hangt voor een substantieel deel af van de processen die erachter schuilgaan. Met mijn inhoudelijke kennis van de zorg, bedrijfsvoering en informatiemanagement verbind ik partijen om gezamenlijk de processen te optimaliseren. Samen staan we immers sterker!” 

Pauline Willemse en Emile Petiet - Arteria Consulting

Nico Baas, die in 2005 aan de wieg stond van het zorg-adviesbureau, laat in een reactie op de versterking weten trots te zijn op de nieuwste aanwinsten. “De vragen van onze klanten nemen toe, in aantallen en in complexiteit. Om optimaal te kunnen blijven leveren was het noodzaak ons adviseursteam uit te breiden. Met de komst van Pauline en Emile kunnen we onze dienstverlening voortreffelijk bestendigen en zelfs uitbouwen.”

Eerder dit jaar breidde Arteria Consulting het partnerteam uit met twee nieuwe vennoten (Cor Calis en Marcel Dopper) en werden ook twee nieuwe consultants (Mischa Buter en Lisanne Puijk) aan de gelederen toegevoegd.