Nieuwe partners en adviseurs voor zorgbureau Arteria Consulting

12 januari 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Arteria Consulting heeft haar partnerteam uitgebreid met twee nieuwe vennoten: Cor Calis en Marcel Dopper. Ter versterking van het adviesteam zijn twee nieuwe adviseurs aangetrokken: Mischa Buter en Lisanne Puijk. 

Met een team van 20+ vaste en geassocieerde adviseurs is Arteria Consulting al 12 jaar specialist in de Nederlandse zorgsector. Het bureau, gevestigd te Hilversum, doet advies- en implementatie-opdrachten voor zorginstellingen in care en cure, zorgverzekeraars, brancheorganisaties en (semi) overheid. 

Oprichters en managing partners, Martijn Mallie en Nico Baas, hebben Cor Calis en Marcel Dopper met ingang van januari 2017 benoemd tot partner, waarmee de partnership van Arteria stevig wordt bestendigd. Calis, voorheen onder andere Directeur Zorg en Allianties bij het Flevoziekenhuis, verbond zich begin vorig jaar aan Arteria. Hij richt zich bij het adviesbureau voornamelijk op samenwerking binnen de zorgketens met het Accountable Care model als design. Volgens Mallie en Baas was de toetreding van Calis tot het partnership een logische keuze gezien zijn ruime ervaring in de bestuurskamer van zorginstellingen en de bijdrage die hij het afgelopen jaar heeft geleverd aan de groei van het advieskantoor.

Cor Calis, Marcel Dopper, Mischa Buter en Lisanne Puijk

Dopper, in dienst bij Arteria sinds 2009, maakt al langer deel uit van het management. Door zijn toetreding tot het partnership verzekert Arteria zich volgens de medeoprichters van een “langdurige samenwerking met een autoriteit” op het gebied van sturen op kwaliteit, gehandicaptenzorg, governance en financieel beleid.

Twee nieuwe consultants

Naast de verbreding van het partnership is het adviesteam van Arteria begin deze maand uitgebreid met twee nieuwe consultants, Mischa Buter en Lisanne Puijk. Buter heeft na haar studies Psychologie en Sociologie te Groningen als beleids- en bestuursadviseur gewerkt bij zorgconcern Espria. Eerder heeft zij als project- en beleidsmedewerker Sociaal Domein gewerkt bij Gemeente Alkmaar. Puijk heeft, na het behalen van haar Master te Wageningen onderzoek gedaan bij het UMCU en de Yulius Academie, waarna zij bij het Rotterdamse Stichting Dock actief is geworden binnen het sociaal domein.

Vorig jaar voegde Arteria maar liefst 12 nieuwe associés en drie consultants toe aan het adviesteam.