Necker van Naem verruilt Utrecht voor Maarsbergen

31 december 2014 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Per 1 januari 2015 verruilt Necker van Naem zijn kantoor in Utrecht voor een villa in Maarsbergen.

Necker van Naem is een onderzoeks- en adviesbureau dat overheidsorganisaties, onderwijs- en zorginstellingen ondersteunt middels onderzoek, advies, training en interim-capaciteit. Het bureau richt zich vooral op diensten voor bestuurders bij gemeentes, provincies, waterschappen en ministeries.

Begin volgend jaar verhuist Necker van Naem van hartje Utrecht naar een kantoorvilla op de Woudenbergseweg 50, 3953 MH, te Maarsbergen. Het adviesbureau verwacht in de nieuwe omgeving, omringd door natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug, meer inspiratie op te kunnen doen: “Bij het nieuwe kantoor ruikt het dan ook naar bomen en frisse lucht, dat gaat ons vast veel inspiratie opleveren.” De verhuizing is inmiddels zo goed als voltooid en op dit moment worden de laatste kleine zaken opgeknapt in Maarsbergen.

Necker van Naem verruilt Utrecht voor Maarsbergen

Op 2 januari is het zover, dan wordt het kantoor ingetrokken door de adviseurs en medewerkers. “Best spannend vinden we het, maar ook heel erg leuk,” aldus Necker van Naem op zijn website.

Overige verhuizingen
Recent verhuisde ook Hay Group naar een nieuw kantoor. Het HR-bureau is momenteel gevestigd in Amsterdam, in een pand dat volledig ontworpen is rondom de principes van Het Nieuwe Werken 3.0. En per 1 januari heeft ook M&I/Partners een nieuw pand, waarbij het van Amersfoort naar Zeist vertrekt. Tot slot maakt Atos afgelopen week bekend dat het medio 2015 van Papendorp-Utrecht naar Amstelveen verkast – de technologische dienstverlener betrekt het voormalig hoofdkantoor van KPMG, dat sinds begin 2010 leegstond.