House of Performance versterkt met Linda Visscher

18 december 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Linda Visscher heeft afgelopen maand de gelederen van adviesbureau House of Performance versterkt. House of Performance richt zich op het verbeteren van prestaties op de werkvloer. In haar nieuwe rol als organisatieadviseur zal Linda zich richten op zowel besturing en processen, als gedrag en leiderschap in verandertrajecten.

Na het behalen van haar master Organisation Studies aan de Tilburg University in 2007, begon Linda Visscher haar loopbaan bij Capgemini als Consultant Business Process Management. Bij de zakelijke dienstverlener richtte zij zich voornamelijk op procesanalyse, veranderimplementatie, kwaliteits-management en gaf daarnaast faciliterende workshops en strategie sessies. Tijdens haar studie had zij bij het leerwerkbedrijf Diamant-groep al ervaring opgedaan binnen onder meer kwaliteitsmanagement, het herontwerpen van werkprocessen en organisatorisch ontwerp.

House of Performance

Na bijna drie jaar bij Capgemini vertrok zij medio 2010 naar het Telecom bedrijf Ziggo, waar zij als Projectcoördinator aan het werk ging. Hier was zij betrokken bij verschillende projecten voor de Strategy afdeling van Ziggo Telecommunications. Linda werkte onder meer aan de professionalisering van het bedrijf binnen alle disciplines, en het coördineren van een fusie voor Ziggo Zakelijk.

Na ruim twee jaar, medio 2012, werd zij bij Ziggo aangesteld als HRM Business Partner. In deze rol richtte zij zich op alle facetten van de HR-dienstverlening, waaronder strategische personeelsplanning, talentontwikkeling, organisatieontwerp en employee-, team- & management development, met een focus op de innovatieafdeling.

House of Performance
Per 1 november heeft Linda zich als organisatieadviseur aangesloten bij House of Performance, een organisatieadviesbureau uit Utrecht gericht op het verbeteren van de prestaties op de werkvloer. Zij zal zich in deze functie bezighouden met zowel besturing en processen, als gedrag en leiderschap in verandertrajecten.

In de afgelopen maanden traden ook al Suzanne de Bock, Imre Tijsse Klasen, Floor Slagter en Laura Weenink in dienst bij House of Performance. 

Linda Visscher, Suzanne de Bock, Imre Tijsse Klasen, Floor Slagter en Laura Weenink