Laura Weenink verhuist naar House of Performance

05 november 2014 Consultancy.nl

House of Performance heeft onlangs haar team versterkt met Laura Weenink. Weenink is afkomstig van HSO Nederland, een ICT-dienstverlener die innovatieve bedrijfsoplossingen levert. Als Junior Financial Consultant verwierf Weenink de afgelopen 2 jaar bij HSO ruime ervaring op het gebied van ERP implementaties, financiële bedrijfsprocessen en inkoop- en verkoopprocessen.

Laura Weenink
In 2009 behaalde Laura Weenink haar bachelor Hotel Management aan de Hoge Hotelschool Maastricht. Ze liep haar praktijkstage bij Protea hotels in Stellenbosch, Zuid-Afrika. Haar managementstage heeft zij gedaan bij NH-Hoteles op de Corporate Finance afdeling. In 2011 behaalde zij haar master, cum laude, in Business Administration aan de Universiteit van Twente. Tijdens haar masterscriptie liep Weenink al stage bij House of Performance, waar zij het gedrag van teamleden in goed presenterende continu verbeterende teams onderzocht, door middel van video-observatie.

Laura Weenink - House Of Performance

In 2012 ging Weenink bij HSO aan de slag als Junior Financial Consultant. Bij HSO was zij verantwoordelijk voor de implementatie van ERP – Microsoft Dynamics AX2012 – bij verschillende bedrijven in de productie- handel- en zakelijke dienstverleningssector. Hierbij richtte zij zich voornamelijk op de financiële bedrijfsprocessen, maar deed zij ook ervaring op het gebied van inkoop- en verkoopprocessen op. In haar dagelijkse werk analyseerde Weenink bedrijfsprocessen, vertaalde deze naar het systeem, trainde en ondersteunde gebruikers om de implementatie tot een succesvol resultaat te leiden.

House of Performance
Deze zomer besloot Weenink dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging en voegde zich wederom bij het Utrechtse House of Performance, dat zich richt op het verbeteren van prestaties van organisaties binnen onder meer de banken-, zorg-, en energiesector. 

Nieuws

Meer nieuws over