House of Performance

House of Performance is nu Highberg

Wij zijn volledig van House of Performance naar Highberg getransformeerd. Op deze pagina vind je meer informatie over de voordelen voor jou als organisatie en wat praktische zaken die gaan veranderen of al zijn veranderd. Highberg brengt multidisciplinaire boutique-firma’s samen met de beste ervaring in transformatievraagstukken in organizational, digital en sustainable. Het leveren van de expertise en kennis om organisaties te helpen succesvol te transformeren en relevant te blijven in een tijdperk van verandering. Van strategie tot implementatie, via consultancy, training en coaching.

Highberg Utrecht richt zich met name op Strategy, Change & Performance Improvement, People, Leadership and culture en sustainability maar onze gezamenlijke expertise rijkt nog verder. We ondersteunen met Highberg onder andere op het gebied van Strategie Executie, Data Governance, Compliance, Privacy, Business Agility en duurzaamheid.

Highberg is een nieuwe fusie van 7 boutique adviesbureaus met ervaring in organisatie-, duurzaamheids- en digitale transformaties. Voorheen bekend als: BlinkLane Consulting, Verdonck, Klooster & Associates, House of Performance, Gladwell Academy, SCHICKLER, AnalitiQs and Agility Masters.

Ontdek de kracht van Highberg op de nieuwe website, klik hier om deze te openen.

House of Performance | Nieuws