House of Performance | Werken bij

Ben jij een HoPper?

Bij House of Performance (HofP) werken HoPpers. Maar wat is dat dan een HoPper? Een HoPper is een beetje eigenwijs. Nou ja, zeg maar behoorlijk eigenwijs. Dat maakt dat een HoPper nogal confronterend kan zijn en je ogen opent voor nieuwe mogelijkheden. Want behalve eigenwijs zijn ze ook slim. Bij een HoPper staat persoonlijke ontwikkeling centraal, ze halen plezier uit het coachen van collega’s. En ze bouwen graag actief mee aan de groei van de organisatie. De HoPper is een creatieve geest die mogelijkheden weet om te zetten in concrete implementaties. We zijn met meer dan 100 consultants en interim managers het bureau uit Utrecht dat mensen, teams en organisaties laat excelleren. HoPpers herkennen elkaar in de kernwaarden van onze organisatie. Meer over wie House of Performance is en o.a. de kernwaarden lees je op Over House of Performance

Onze Klanten

Door mensen, teams en organisaties te laten excelleren, behalen wij duurzame resultaten voor onze klanten: top 10 spelers in sectoren als finance, retail, zorg, mobiliteit, energie en overheid. Binnen én buiten Nederland. Zo mogen wij bijvoorbeeld Prorail, Gemeente den Haag en Achmea tot onze klanten rekenen. 

Kennismaken?

HofP is vanwege onze groeiambitie altijd op zoek naar talent.  Bekijk de openstaande vacatures en stel jezelf aan ons voor. Zien wij een match, dan nemen we graag contact met je op voor een kennismaking. 

Great Place to Work

Onze ambitie is ‘de beste werkgever’ zijn. De term werkgever en werknemer zegt iets over een verhouding, de relatie die bestaat. Een goede relatie maak je samen. Daarom geloven wij dat House of Performance alleen de beste werkgever kan zijn als we daar samen met onze HoPpers aan werken. Dat doen we op verschillende manieren en momenten. Ēen van de redenen dat wij in 2018 tot winnaar zijn uitgeroepen in van de lijst Best Work Places in de categorie Small & Young workplaces! En ook dit jaar is HofP weer GPTW certified.  

House of Performance | Nieuws