Imre Tijsse Klasen naar Utrechtse House of Performance

16 oktober 2014 Consultancy.nl

Imre Tijsse Klasen heeft eerder deze maand het team van House of Performance versterkt. Tijsse Klasen vervulde de afgelopen vier jaar diverse functies binnen het St. Antonius Ziekenhuis – sinds eind 2013 als Business Analist. Bij het Utrechtse consultancykantoor gaat zij zich als adviseur richten op het snijvlak van proces en gedrag en leiderschap.

Tijsse Klasen behaalde in 2008 haar bachelor Arts & Social Sciences aan de Universiteit van Maastricht. Tijdens haar master in Public Administration & Organisational Sciences aan de Universiteit Utrecht was zij werkzaam als werkcollegedocent aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar zij werkvormen ontwikkelde en werkgroepen begeleidde. In 2010 behaalde zij haar master met haar scriptie ‘Excellente Zorg: aantrekkelijke gezondheidszorg als gemeenschappelijk ideaal’.

St. Antonius Ziekenhuis
Datzelfde jaar ging Tijsse Klasen aan de slag als Projectmedewerker Excellente Zorg bij het St. Antonius Ziekenhuis. Hier paste zij de kennis uit haar masterscriptie toe door een programma op te starten en diverse projecten op het gebied van professionaliteit en kwaliteit te implementeren. Begin 2012 maakte zij de overstap naar het HR(D) vakgebied: als projectleider en adviseur initieerde zij onder meer het HR-beleid op basis van ontwikkelingen in de gezondheidszorg en binnen het St. Antonius Ziekenhuis zelf, met een expertise op het gebied van leiderschapsontwikkeling, organisatieontwikkeling en veranderkunde.

Imre Tijsse Klasen

Van eind 2012 tot voor kort hield Tijsse Klasen zich als Business Analist onder meer bezig met het aansturen en coördineren van het besparingsprogramma Financieel Gezond. Op basis van financiële analyses, kwam zij met collega’s tot bezuinigingsvoorstellen en begeleidde zij de implementatie.

House of Performance
Begin augustus besloot Tijsse Klasen een nieuwe uitdaging aan te gaan bij House of Performance (HofP), een consultancykantoor uit Utrecht dat zich specialiseert in het realiseren van prestaties op de werkvloer. Bij House of Performance zal ze aan de slag gaan als adviseur, en zal zij zich inzetten op het gebied van gedrag, leiderschap en lerende organisaties. “Ik heb veel zin om bij verschillende soorten bedrijven aan de slag te gaan, om samen te experimenteren om de complexe puzzels van organiseren, leiderschap en prestaties op de werkvloer op te lossen,” aldus de kersverse aanwinst.

Onlangs traden ook Suzanne de Bock en Robert Glansdorp in dienst bij House of Performance.

Nieuws

Meer nieuws over