House of Performance versterkt met Suzanne de Bock

06 oktober 2014 Consultancy.nl

House of Performance heeft begin deze maand zijn gelederen versterkt met Suzanne de Bock, die als organisatieadviseur aan de slag gaat. Suzanne is afkomstig van Andersson Elffers Felix, waar zij werkte aan maatschappelijke vraagstukken in de (semi-)publieke sector. Bij House of Performance gaat zij zich onder andere richten op strategie-implementatie en begeleiding van veranderprocessen.

Suzanne startte haar loopbaan bij Andersson Elffers Felix en werkte vijf jaar bij het gerenommeerde adviesbureau. In haar rol als adviseur hield zij zich voornamelijk bezig met de vertaling van strategie naar organisatievraagstukken; bijvoorbeeld in gemeentelijke samenwerking. Ook werkte zij voor onder meer onderwijsorganisaties, woningcorporaties en de rijksoverheid. Suzanne de Bock studeerde aan de Utrechtse School voor Bestuurs- en organisatiewetenschap (USBO), Universiteit Utrecht. 

Suzanne de Bock - House of Performance

House of Performance
Eerder deze maand besloot Suzanne dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. “Bij House of Performance werk ik met energie, gevoel voor verhoudingen en respect voor belangen aan prestatieverbeteringen. We doen dit met aandacht voor gedrag en leiderschap in organisaties; dat bepaalt immers of een gerealiseerde verandering beklijft.”

Robert Glansdorp
Eerder dit jaar versterkte House of Performance het team ook al met Robert Glansdorp, die de overstap maakte van TOPdesk, waar hij werkzaam was op het gebied van sales en account management.

Nieuws

Meer nieuws over