Floor Slagter van Knab naar House of Performance

05 december 2014 Consultancy.nl

Sinds november versterkt Floor Slagter het Utrechtse organisatieadviesbureau House of Performance (HofP) als adviseur. Slagter is afkomstig van online bank Knab, waar ze ruim drie jaar werkte als HR Manager Interne Groei & Ontwikkeling. In de periode daarvoor was zij ruim drieënhalf jaar werkzaam als Consultant bij ConQuaestor. In haar nieuwe rol bij HofP zal Floor Slagter zich richten op het begeleiden van veranderprocessen en strategie implementatie. Daarnaast gaat zij aan de slag met haar promotietraject aan de Erasmus Universiteit op het gebied van Leiderschap en Strategie.

Floor Slagter behaalde in 2007 cum laude haar MSc. in Business Administration, aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Twee jaar later rondde ze tevens haar MBA af aan de Webster University in Leiden. Nog tijdens haar eerste masterstudie werkte ze een half jaar als Junior Consultant voor CBE Group in Amsterdam. Bij CBE hield zij zich bezig met activiteiten op het gebied van generatie-management, recruitment en W&S voor diverse functies binnen het financial services segment.

Floor Slagter - House Of Performance

Consultancy en bankensector
In 2008 besloot Slagter zich te voegen bij consultancybureau ConQuaestor als Management Consultant. Ruim drieënhalf jaar was ze betrokken bij diverse adviesprojecten bij uiteenlopende opdrachtgevers – actief in onder meer de sectoren food, luchtvaart, logistiek en chemie. Een van haar laatste projecten was voor de Nederlandse Staatsloterij, waar ze als StreamLead Finance betrokken was bij de implementatie van een nieuw loterijsysteem. Andere projecten waren bijvoorbeeld de standaardisatie van managementinformatie (voor een internationaal chemieconcern), en het ontwikkelen van business cases voor het bepalen van de haalbaarheid van outsourcingactiviteiten (in de luchtvaart).

In 2011 besloot Slagter de overstap te maken naar de bankensector en werd ze bij online bank Knab aangesteld als HR Manager Interne Groei & Ontwikkeling. Slagter was vanaf de start van Knab – vanuit haar HR rol – betrokken bij het ontwerpen en implementeren van interne organisatorische processen en het opzetten van het HR domein. Daarnaast was zij verantwoordelijk voor projectmanagement binnen diverse projecten en adviseerde en coachte ze het Management Team en de Operationele Managers ten aanzien van (strategische) HR-, organisatie- en leiderschapsvraagstukken. Slagter over haar keuze voor haar overstap naar Knab: “Tegen het grote avontuur van het neerzetten van een compleet nieuwe organisatie, met een mooie club mensen en veel vrijheid en verantwoordelijkheid, kon ik onmogelijk nee zeggen.”

House Of Performance

House of Performance
Na ruim drie jaar bij de bank heeft Floor Slagter besloten terug te keren naar de adviesbranche. Sinds november is zij verbonden aan het Utrechtse adviesbureau House of Performance, in de rol van Adviseur. In haar nieuwe functie zal Slagter richt zij zich op het begeleiden van veranderprocessen en strategie implementatie. “Ik verheug me op de samenwerking met energieke collega’s, het meebouwen aan HofP en duurzame resultaten behalen samen met de klant binnen uitdagende projecten waarbij oog is voor zowel de ‘harde’ als ‘zachte’ kant in organisaties!”

Nieuws