Novisource kiest Baker Tilly Berk als externe accountant

09 september 2014 Consultancy.nl

Advies- en interimbureau Novisource heeft Baker Tilly Berk benoemd tot accountant. Het accountants- en advieskantoor is aangesteld voor een eerste termijn van 4 jaar.

Sinds begin dit jaar heeft Novisource een beursgenoteerde status, met als gevolg dat het adviesbedrijf uit Nieuwegein op zoek ging naar een nieuwe accountant. Na een rondgang langs de velden viel de keuze op het 100-jarige Baker Tilly Berk, een accountants- en advieskantoor met zo’n 750 professionals werkzaam vanuit 18 vestigingen door het hele land. “De beursnotering van Novisource vraagt om andere expertise en dienstverlening. Baker Tilly Berk biedt deze expertise en dienstverlening,” aldus Novisoure.

Novisource kiest voor Baker Tilly Berk

De aanstelling van Baker Tilly Berk, die inmiddels door zowel de Raad van Commissarissen* als aandeelhouders is goedgekeurd, betreft een termijn van 4 jaar, die de jaren 2014 t/m 2017 bestrijkt.

Opmars
Novisource is de afgelopen maanden bezig aan een flinke opmars. De omzet van het eerste halfjaar van 2014 steeg met maar liefst 55% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, terwijl de EBITDA ruim 12% hoger lag. Aan de groei komt volgens eigen zeggen voorlopig geen halt – Novisource heeft een positief groeiperspectief voor de komende periode afgegeven en daarnaast is het van plan om een aantal overnames te plegen, waaronder IT-specialist Diesis Consultancy.

* De RvC van Novisource bestaat uit Juanita van Blokland, Jacques Brulot en Ron Bavelaar.

Nieuws

Meer nieuws over