Novisource

Novisource is geen partner van Consultancy.nl. Het profiel is niet up-to-date.

De wereld is in transitie. Organisaties moeten mee veranderen. ‘Change is constant. Either you’re in, or you’re out’.

De specialisten van het beursgenoteerde Novisource helpen organisaties om te gaan met de steeds veranderende wereld. Dagelijks vertalen projectmanagers, businessconsultants en interim-managers van Novisource actuele en relevante thema’s op het gebied van business en ICT naar de bedrijfsvoering en operationele processen van organisaties in met name de financiële sector. Dit doen zij op een puur ondernemende wijze en met de benodigde realisatiekracht. Zo helpt Novisource organisaties zich te ontwikkelen en hun doelen te realiseren.

Specialisatie op thema
Dagelijks vertalen projectmanagers, businessconsultants en interim-managers van Novisource actuele en relevante thema’s op het gebied van business en ICT naar de bedrijfsvoering en operationele processen van organisaties in met name de financiële sector. Dit doen zij op een puur ondernemende wijze en met de benodigde realisatiekracht. Zo helpt Novisource organisaties zich te ontwikkelen en hun doelen te realiseren.

Marktfocus
Vanuit naar sector gespecialiseerde werkmaatschappijen bedient Novisource de markt. Novisource richt zich op de sectoren Banking & Investments en Insurance & Pensions. Met Technology Services richt Novisource zich op de sectoren Telecom, Manufacturing, Industry, Leisure en - uiteraard - op Banking & Investments en Insurance & Pensions. Door deze sterke focus is Novisource in staat continu kennis en ervaring binnen de betreffende sector op te bouwen. Het maakt dat Novisource steeds weet wat er speelt en op de hoogte is van de meest actuele ontwikkelingen in uw markt.

Branche ervaren
Bij Novisource werken ondernemende mensen die eerder ruime werkervaring hebben opgedaan in de branche waarin zij nu gespecialiseerd zijn. Dat betekent dat zij de taal van uw business spreken, uw vraagstukken snel doorgronden en vindingrijke oplossingen kunnen aanreiken. Onze professionals hebben naast ruime branche-ervaring state-of-the-art kennis van ICT en business en uitstekende vaardigheden om opdrachten binnen de gestelde termijn en met de beschikbare middelen te realiseren.

Novisource | Nieuws