Novisource | Werken bij

Betekenisvol werken
Als specialisten help je organisaties om te gaan met de steeds veranderende wereld. Zodat deze organisaties zich ontwikkelen en hun doelen realiseren. Vaak werken we op (maatschappelijk) relevante projecten bij interessante opdrachtgevers. Hierdoor krijgen we in het dagelijks leven te maken met het resultaat van ons eigen werk. Betekenisvol werken noemen we dat.

Verandering geeft energie
Bij Novisource krijgen we er energie van om organisaties te helpen om te gaan met de veranderende wereld. We vinden het boeiend om steeds met verandering bezig te zijn en ons hierin te blijven verdiepen.

Ondernemende mensen
Doorlopend zoeken wij mensen die onze klanten en hun organisatie verder kunnen helpen. Mensen met minimaal 5 jaar ervaring in de financiële sector en/of op een specifiek vakgebied. Mensen die ondernemend zijn en niet afwachten tot er opdrachten komen van bovenaf, maar zelf initiatieven nemen om dingen aan te kaarten of zaken in gang te zetten.

Kleinschalige organisatie
Novisource is een kleinschalige organisatie met hierdoor korte communicatielijnen. De vakspecialisten van Novisource werken in teams of individueel op aantrekkelijke opdrachten bij aansprekende klanten.

Continue ontwikkeling
Novisource hecht aan de continue ontwikkeling van haar professionals. Logisch: wetgeving, markten, maatschappij, organisaties en andere zaken zijn voortdurend in beweging. Onze bijscholing bestaat uit het bijwonen van themabijeenkomsten, trainingen, seminars en opleidingstrajecten. Natuurlijk houden we bij deze opleidingen rekening met jouw persoonlijke ontwikkeling en de individuele wensen.

Novisource | Nieuws