Zes nieuwe professionals voor advies- en interimbureau Novisource

04 september 2017 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Novisource heeft recent het team recent versterkt met zes nieuwe werknemers: Marco Soto Regalado, Peter Annink, Sven de Groot, Tjardo Leutscher, Jihane El Ktibi en Laura Hogenhout. Soto Regalado is gestart als Senior Business Consultant terwijl Annink en de Groot als Business Consultants zijn aangetrokken. Leutscher en El Ktibi zijn als Accountmanagers aangesteld, terwijl Hogenhout de rol van Junior Corporate Recruiter vervult.

Marco Soto Regalado heeft ruim tien jaar ervaring in de financiële dienstverlening en is binnen verschillende sectoren en landen betrokken geweest bij product- en klantprocessen op het snijvlak van Business/IT. Soto Regalado werkte de afgelopen jaren als Managing Consultant voor Able, een ontwikkelaar van vermogensbeheersoftware. De ervaren adviseur heeft gedurende zijn loopbaan deel uitgemaakt van crossfunctionele, internationale teams en heeft veranderingen toegepast op systemen, operaties en procedures. Eerder werkte Soto Regalado zo’n vier jaar aan NYSE Euronext, in zijn laatste rol als Surveillance Officer European Cash Markets. Bij Novisource vervult hij de nu de rol van Senior Business Consultant.

Peter Annink is een professional met ruime werkervaring in de IT en de bankensector van Nederland, Singapore (als Risk & Control Manager bij HSBC) en de Filipijnen (als Senior Quality Specialist bij CGI). De afgelopen jaren heeft Annink rollen vervuld als project manager, operational risk manager en interne auditor. Binnen de financiële sector is hij onder meer betrokken geweest bij verschillende verbeter- en verandertrajecten. Bij Novisource is Annink gestart als Business Consultant.

Ook Sven de Groot is deze zomer bij Novisource aan de slag gegaan als Business Consultant. De afgelopen jaren heeft hij voor verschillende opdrachtgevers (ABN AMRO, Rabobank, Allianz Nederland, Nationale Nederlanden en Quion) gewerkt vanuit zijn rol als projectmedewerker Finance & ICT. De Groot heeft onder meer ervaring binnen de hypothekenbranche, op het gebied van rapportages (LEAN, ITIL) en het verbeteren van administratieve processen en is tevens in het bezit van de WFT Basis en WFT Hypothecair Krediet certificeringen.

Marco Soto Regalado, Peter Annink, Sven de Groot, Tjardo Leutscher, Jihane El Ktibi en Laura Hogenhout

Tjardo Leutscher werkte de afgelopen ruim drie jaar bij ICT dienstverlener Ordina, als Key Account Manager Banking. In die rol ondersteunde hij onder meer ABN AMRO (-vestigingen) met het implementeren van verbeteringen en droeg hij bij aan de realisatie van de strategische doelen van klanten van de grootbank. In zijn vroege loopbaan, tussen 2003-2013, vervulde Leutscher reeds verschillende rollen bij ABN AMRO, als Projectmanager, Productmanager en eerder als Business Consultant en Branch Manager. Bij Novisource is Leutscher aangesteld als nieuwe Accountmanager.

Ook Jihane El Ktibi is als Accountmanager begonnen bij Novisource, binnen de Insurance & Pensions praktijk. In haar nieuwe rol is zij verantwoordelijk voor de vertegenwoordiging van Novisource bij een aantal grote verzekeraars, pensioenuitvoerders en pensioenfondsen. El Ktibi werkte de afgelopen tien jaar bij detacheerder Talent&Pro, waar ze als Interimspecialist begon en vervolgens doorgroeide naar rollen als Opleidingscoördinator, Recruiter Interim en de laatste twee jaar als Accountmanager (Pensioen & Leven). In laatstgenoemde functie lag haar focus op het coördineren en uitvoeren van het salesbeleid ten behoeve van klantbehoud, het aantrekken van nieuwe klanten en het realiseren van de kwalitatieve en kwantitatieve organisatiedoelstellingen.

Laura Hogenhout behaalde eerder dit jaar haar master in Human Resource Management / Business Administration aan de Vrije Universiteit Amsterdam, waar ze het afgelopen jaar bovendien werkte als Assistent-docent. Als nieuwe Junior Recruiter bij Novisource is Hogenhout sinds kort verantwoordelijk voor het aantrekken van talent binnen de verschillende sectoren waarop Novisource zich focust.

Opgericht in 2001 en met ongeveer honderd professionals in dienst, geldt Novisource als een van de grotere advies- en interimbureaus van ons land. Het beursgenoteerde adviesbureau levert diensten op het snijvlak van business consultancy, interim-management, projectmanagement en ICT. Het adviesbedrijf richt zich op verschillende sectoren en werkt onder meer voor banken, verzekeraars, pensioenfondsen, telecomspelers, nutsbedrijven en zorginstellingen.