Baker Tilly Berk

Wij bieden oplossingen voor vragen die ondernemers bezighouden. Wij zijn ook méér dan een accountancy en belastingadvieskantoor en bieden een breed palet aan diensten. Van (wettelijke) controle jaarrekening tot fiscaal advies. Van arbeidsrechtjuristen tot begeleiding bij aankoop van een bedrijf. Van waardebepaling tot detachering. Onze focus ligt daarbij op de grotere mkb-bedrijven, waaronder familiebedrijven, en de publieke sector.

Top 10 van Nederland

Met 14 vestigingen en 900 medewerkers in Nederland zijn we regionaal dichtbij en landelijk georganiseerd. We zijn de achtste accountantsorganisatie in Nederland en we hebben de zwaarste vergunning van de toezichthouder AFM. Onze kernactiviteiten zijn accountancy en belastingadvies. Daarnaast heeft Baker Tilly Berk een groot aantal adviesdiensten in huis.

Ondernemerscollege

Baker Tilly Berk is initiatiefnemer van het ondernemerscollege. Een videoplatform waar ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie vinden. De colleges staan op ondernemerscollege.nl.

Grenzeloze dienstverlening

Baker Tilly Berk is aangesloten bij Baker Tilly International, een netwerk van onafhankelijke member firms in 147 landen. Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op een wereldwijde dienstverlening vanuit een lokale basis. Deze member firms zijn te vergelijken met onze vestigingen: allemaal hebben we onze focus op het mkb. Samen vormen we een accountantsnetwerk dat tot één van de grootste van de wereld behoort.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Baker Tilly Berk is een kwaliteitskantoor met OOB-vergunning en specifieke ervaring op het gebied van IFRS. We hanteren een krachtig intern kwaliteitsbeleid dat is gericht op deskundigheid en onafhankelijkheid. Dat merkt u in de hoge mate van betrokkenheid van onze partners. Daarnaast investeren we veel in opleidingen en hebben wij een streng selectie- en promotiebeleid.

Baker Tilly Berk | Nieuws