Baker Tilly

Baker Tilly is al ruim 100 jaar een betrouwbare accountancy- en adviespartner, die voor grotere mkb-(familie)bedrijven, woningcorporaties en de publieke sector de vertaalslag van cijfers naar inzicht maakt. Vooruitgang begint namelijk met inzicht. Onze professionals helpen organisaties om de juiste keuzes te maken in de financiële en fiscale uitdagingen waar zij voor staan. En om plannen uit te stippelen en doelen concreet te maken. Now, for tomorrow. Want morgen begint nú.

Top 10 van Nederland

Onze kernactiviteiten zijn accountancy en (belasting)advies: van (wettelijke) controle jaarrekening tot fiscaal advies. Van arbeidsrechtjuristen tot begeleiding bij aankoop van een bedrijf. Van waardebepaling tot detachering. Met 13 vestigingen en 830 medewerkers in Nederland zijn we regionaal dichtbij, lokaal betrokken en landelijk georganiseerd. We behoren tot de top 10 accountantsorganisaties van Nederland.

Grenzeloze dienstverlening

Baker Tilly is aangesloten bij Baker Tilly International, een netwerk van onafhankelijke member firms in ruim 145 landen. Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op een wereldwijde dienstverlening vanuit een lokale basis. Deze member firms zijn te vergelijken met onze vestigingen: allemaal hebben we onze focus op het mkb. Samen vormen we een accountantsnetwerk dat tot één van de grootste van de wereld behoort.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Onze professionals zetten hun kennis van de nieuwste technologische inzichten, wetten en regels  en een open en eerlijke dialoog in om tot een goed onderbouwd eindproduct te komen. Hierbij zoeken we altijd naar de juiste balans tussen klant, organisatie en publiek belang. Dit zit in ons dna.

Ondernemerscollege

Baker Tilly is initiatiefnemer van het ondernemerscollege. Een videoplatform waar ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie vinden. Inmiddels staan er 100 colleges op ondernemerscollege.nl.

Baker Tilly | Nieuws