Baker Tilly | Werken bij

Ruim 800 medewerkers van Baker Tilly zetten zich, vanuit 13 vestigingen door heel Nederland, in voor onze klanten. Naast accountancy en belastingadvies ondersteunen wij hen onder andere op het gebied van IT advies, HR-vraagstukken, corporate finance, interim solutions en subsidie-audits. Zo bieden wij de klant een compleet pakket aan dienstverlening aan. 

Onze klanten

Klanten van Baker Tilly zijn zowel grotere mkb-(familie)bedrijven in verschillende branches, woningcorporaties en de publieke sector. Baker Tilly is initiatiefnemer van ondernemerscollege.nl. Bevlogen sprekers, die korte, boeiende verhalen vertellen. Colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen.

Wereldwijde dienstverlening

Baker Tilly is aangesloten bij een wereldwijd netwerk van accountants- en belastingadvieskantoren: Baker Tilly International. We werken nauw samen met de leden van dit netwerk, om kennis met elkaar te delen en internationale klanten nog beter van dienst te zijn. Het netwerk, gevestigd in meer dan 145 landen en met ruim 36.000 medewerkers, behaalde in 2019 een omzet van US$3,9 miljard.

Werken bij Baker Tilly Berk

Onze vestigingen zijn relatief klein (30-70 medewerkers). Dat is een bewuste keuze, zodat persoonlijk contact met collega's behouden blijft. Je komt snel in contact met de klant en werkt in kleine multidisciplinaire teams. Tegelijkertijd werk je actief samen met de professionals van andere vestigingen en profiteer je van de voordelen van het werken bij een grote organisatie waar veel in kwaliteit wordt geïnvesteerd.

Groei mee met Baker Tilly

Kiezen voor Baker Tilly is kiezen voor een continu groeiende carrière bij een solide bedrijf dat al ruim 100 jaar bestaat. De persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers staat voorop. Of het nu gaat om starters of de meer ervaren professionals: wij bieden jou een werkomgeving waarin je geïnspireerd wordt om elke dag het maximale uit jezelf te halen. Now, for tomorrow.

Baker Tilly | Nieuws