Novisource draagt drie nieuwe commissarissen voor

06 juni 2014 Consultancy.nl

Advies- en interimbureau Novisource heeft drie nieuwe leden voorgedragen als lid van de Raad van Commissarissen. Het betreft Juanita van Blokland, Jacques Brulot en Ron Bavelaar. Eind juni, tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA), zal gestemd worden over de nieuwe RvC leden. Wanneer de commissarissen groen licht krijgen, dan worden ze voor de periode van 4 jaar benoemd. 

Eerder dit jaar kreeg Novisource een beursnotering aan de NYSE Euronext Amsterdam. Als onderdeel van de structuurwijziging moest het adviesbureau ook een Raad van Commissarissen instellen. Na zo’n drie maanden te hebben georiënteerd is de keuze gevallen op drie kandidaten:

Juanita van Blokland

Is een financieel professional met meer dan 15 jaar ervaring in de controlepraktijk. Sinds 2007 is zij onder de naam Van Blokland zelfstandig gevestigd en richt zich vooral op MKB-bedrijven die behoefte hebben aan (tijdelijke) financiële expertise. Daarvoor was zij in financiële functies werkzaam bij onder andere Blömer Accountants en Adviseurs en PwC. Zij heeft de praktijkopleiding tot Registeraccountant, NIVRA en HBO Accountancy afgerond en haar doctoraal Accountancy NIVRA-Nyenrode behaald. Juanita van Blokland is lid van de Raad van Commissarissen van woningcorporatie BrabantWonen. 

Nieuwe Commissarissen Novisource

Jacques Brulot
Heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van financiën, logistiek, HRM en ICT binnen retail, wholesale, multimedia en banken. Jacques Brulot heeft ervaring met het opereren in markten die worden gekenmerkt door sterke concurrentie. Momenteel is Jacques Brulot CEO en aandeelhouder van het Nederlandse bedrijf Prepaid Group. Daarvoor was hij onder andere werkzaam voor VendexKBB en als CFO bij Kijkshop. Jacques Brulot is Master of Business Economics en heeft een postdoctorale opleiding Certified Controller afgerond. Hij is lid van de Nederlandse Orde van Register Controllers. 

Ron Bavelaar
Is sinds 1 maart 2014 directievoorzitter van uitvaartonderneming Yarden. In 2008 trad hij aan als algemeen directeur van de Hypotheekshop Centrale Organisatie B.V. Daarvoor was Ron Bavelaar ruim 20 jaar werkzaam voor Normad & Blend Communicatie, een Amsterdams reclamebureau, waar hij 15 jaar de functie van algemeen directeur bekleedde. Ron Bavelaar heeft een opleiding Bedrijfskunde aan IBO Business School afgerond en is lid van het Register Bedrijfskunde. Ron Bavelaar vervulde en vervult diverse nevenfuncties met een maatschappelijke relevantie.

Nieuws

Meer nieuws over