Bram Jansen verruilt Deloitte CF voor BoerCroon CF

15 juli 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De Corporate Finance praktijk van BoerCroon heeft de gelederen versterkt met Bram Jansen (30). Hij maakt de overstap van Deloitte, waar hij de afgelopen drie jaar werkzaam is geweest op het snijvlak van corporate finance, fusies en overnames en waarderingen. Jansen gaat als Associate aan de slag.

Na het voltooien van zijn master studie Financial Management aan Nyenrode Business Universiteit, startte Jansen zijn loopbaan bij Marktlink Fusies & Overnames. Daar was hij betrokken bij diverse fusies en overnames in het MKB segment. Medio 2011 verruilde hij Marktlink voor Big 4 kantoor Deloitte, waar hij in drie jaar tijd uitgroeide tot Senior Consultant. En nu stapt Jansen dus over naar branchegenoot BoerCroon, waar hij vooral betrokken zal zijn bij begeleiding van M&A transacties binnen het mid-market segment.

Bram Jansen - BoerCroon

“BoerCroon heeft een sterke positie in de begeleiding van transacties in het middensegment en heeft een goede reputatie opgebouwd bij zowel het bedrijfsleven als private equity partijen. Ik kijk er naar uit om, samen met mijn collega’s, bij te dragen aan het onderhouden en waar mogelijk nog verder verbeteren van deze reputatie,” aldus Jansen.

In Nederland behoort BoerCroon Corporate Finance tot een van de toonaangevende spelers in de markt. Vanuit een internationaal perspectief is BoerCroon aangesloten bij Clairfield International, een netwerk van M&A bureaus dat zich volgens analistenbureau Thomson Reuters een top-20 speler mag noemen in het mid-market segment.

Uitbreiding
Eerder dit jaar werd het Corporate Finance team van BoerCroon al versterkt met Joost Plus (Director), Maarten Kuil (Associate Partner) en Bas Scheele (Analyst).