Joost Plus Director Corporate Finance bij BoerCroon

02 juli 2014 Consultancy.nl

BoerCroon heeft begin deze maand de gelederen versterkt met Joost Plus. Afkomstig van PwC zal Plus zich bij BoerCroon als Director Corporate Finance vooral gaan richten op transacties binnen de zorg.

Joost Plus
Joost Plus, afkomstig uit Doetinchem, studeerde Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en aan de CERAM Sophia Antipolis Business School in Frankrijk. De adviseur begon zijn loopbaan bij boutique adviesbureau Strategy & Finance, waar hij vijf jaar werkte, in zijn laatste rol als M&A Advisor. In 2006 maakte Plus de overstap naar accountants- en advieskantoor PwC, waar hij uiteindelijk uitgroeide tot Senior Manager binnen de Mergers & Acquisitions service area. In die periode was Plus vooral betrokken bij transacties binnen de zorgsector.

Joost Plus - BoerCroon

BoerCroon Healthcare
Na zo’n 8,5 jaar bij het Big 4 kantoor besloot Plus om PwC te verruilen voor BoerCroon. In de rol van Director Corporate Finance zal hij zich wederom vooral richten op transacties binnen de zorgsector. Plus is enthousiast over zijn keuze voor BoerCroon en geeft aan: “BoerCroon Healthcare maakt, door de opdrachten die ze in de afgelopen jaren heeft gedaan, inhoudelijk écht het verschil en heeft daardoor een goede reputatie opgebouwd in de sector. Ik verheug me erop daaraan, samen met het team, bij te dragen." 

Uitbreiding
Het is voor het Amsterdamse bureau, dat naast corporate finance ook consultancy en interim-management diensten levert, de vijfde versterking in korte tijd. Afgelopen maand werd Menno van Rees Vellinga benoemd tot partner en eind mei verbond Harry Loozen zich als associé aan de Interim Management praktijk. Eerder werd het team ook uitgebreid met Maarten Kuil (Associate Partner; M&A) en Bas Scheele (Business Analyst; Corporate Finance).

Nieuws

Meer nieuws over