Menno van Rees Vellinga wordt partner bij BoerCroon

23 juni 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Adviesbureau BoerCroon heeft begin deze maand zijn partnerteam uitgebreid met Menno van Rees Vellinga. De ervaren adviseur gaat zich vanuit de Consulting business unit vooral richten op het strategische vraagstukken. 

Na het behalen van zijn Master in Bedrijfsrecht aan de Universiteit van Leiden startte Van Rees Vellinga zijn loopbaan in 1987 bij Ahold als Operations & Commercial manager. In de periode daarna was hij als Business Development manager onder meer werkzaam bij Euro RSCG in Wenen/Oostenrijk en bij Deli Universal / Van Rees Groep. In 1998 verbond Van Rees Vellinga zich als Associate Partner aan BoerCroon. Vijf jaar later besloot hij om volledig op eigen benen te staan: hij richtte LRV Strategy Acquisitions Management op, waar hij tot op heden partner was. 

Menno van Rees Vellinga - BoerCroon

Na meer dan 10 jaar te zijn weggeweest keert Van Rees Vellinga nu terug naar het oude nest. “Het is goed om te zien dat BoerCroon met zijn tijd is meegegaan, er is veel nieuw en het voelt heel vertrouwd,” aldus Van Rees Vellinga. 

Uitbreiding
Het is voor het Amsterdamse bureau, dat naast consultancy- ook corporate finance en interim-management diensten levert, de vierde versterking in korte tijd. Afgelopen maand verbond Harry Loozen zich als associé aan de Interim Management praktijk en in april werd het team uitgebreid met Maarten Kuil (Associate Partner; M&A) en Bas Scheele (Business Analyst; Corporate Finance).