Harry Loozen verbindt zich aan BoerCroon als Associe

30 mei 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Harry Loozen (55) heeft zich als associé verbonden aan BoerCroon. In zijn nieuwe rol bij het Amsterdamse adviesbureau zal hij zich richten op interim- en verandermanagement en consultancy. 

Loozen heeft jarenlange ervaring in de corporate sector. Hiervoor was hij Managing Partner van CollinsClark, een werving & selectiekantoor dat zich richt op topfuncties, en jarenlang in dienst bij Océ, waar hij de functie van Senior Vice President Corporate Public Affairs bekleedde. Bij de printerfabrikant was hij onder meer verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van relaties met Europese en nationale overheidsinstanties en bedrijven en het leiding geven aan het duurzaamheidsbeleid.

Van 2000 tot 2008 was Loozen algemeen directeur van de Kamer van Koophandel aanvankelijk voor Limburg-Noord en daarna ook voor Zuid-Limburg. Daar was hij verantwoordelijk voor de realisatie van kwaliteits- en efficiencyverbetering, ook fungeerde hij als een verbindend boegbeeld voor ondernemers in de regio. 

Harry Loozen - BoerCroon

Na het afronden van zijn studie Rechten in Nijmegen begon Loozen zijn loopbaan in de advocatuur. Na 9 jaar bij diverse advocatenkantoren te hebben gewerkt stapte hij in 1992 over naar PTT, waar hij tot 2000 werkzaam bleef. 

“Ik geloof dat ik vanuit mijn ervaring een belangrijke bijdrage kan leveren aan het omzetten van bestaande bestuursvormen en economische modellen. Daarnaast wil ik mij blijven ontwikkelen op strategisch niveau. Bij BoerCroon komt dit allemaal samen,” aldus Loozen over zijn nieuwe uitdaging. 

Versterking
Het is voor BoerCroon de derde versterking in korte tijd. Afgelopen maand werd de Corporate Finance afdeling uitgebreid met Bas Scheele en trad Maarten Kuil in dienst als associate partner.