Bas Scheele versterkt BoerCroon Corporate Finance

18 april 2014 Consultancy.nl

De Corporate Finance afdeling van BoerCroon heeft het team afgelopen maand uitgebreid met Bas Scheele. Als Business Analyst zal Scheele zich onder andere bezighouden met het maken van sectoranalyses, waarderingen en presentaties voor stakeholders.

Bas Scheele (26) deed voor adviesbureau BoerCroon ervaring op bij ING als financieel adviseur. Hier was hij verantwoordelijk voor het opstellen van kredietadvies, customer care en andere financiële producten. In 2012 werd hij in Amsterdam tevens genomineerd voor de ING Rookie of the Year Award, een aanmoedigingsprijs voor aanstormend talent binnen ING. Om zijn horizon te verbreden besloot Scheele toch verder te studeren aan Nyenrode Business Universiteit. Mede door zijn organisatie-brede interesse liep hij tijdens zijn studie stage bij Shell op de finance afdeling van Projects & Technology.

Bas Scheele versterkt BoerCroon Corporate Finance

“Tijdens mijn stage en tijd bij ING heb ik veel ervaring opgedaan op financieel gebied. Hierna ben ik gericht op zoek gegaan naar een werkgever waar ik mijzelf kan ontwikkelen tot een volwaardige sparringpartner op het gebied van corporate finance. In BoerCroon heb ik deze werkgever gevonden” aldus Scheele.

Bestuurswerk

Tijdens zijn master studie Financial Management aan Nyenrode Business Universiteit was Scheele actief in verschillende extra curriculaire activiteiten. Zo was hij onder andere lid van verschillende commissies en was hij voorzitter van het Collegie tot de Disputheringe. Hier vormde hij een schakel tussen studenten, het bedrijfsleven en potentiële werkgevers.

Nieuws

Meer nieuws over