Ecofys en Roland Berger op CleanTech Business Day

25 november 2013 Consultancy.nl

Op 11 december vindt de ‘CleanTech Business Day’ plaats. Tijdens het congres komen onder meer ontwikkelaars, producenten, afnemers en financiers van duurzame en schone technologieën bijeen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de sector. Adviseurs van Ecofys en Roland Berger leveren een inhoudelijke bijdrage aan het evenement.

Arnoud van der Slot, partner bij Roland Berger, verzorgt een van de keynote presentaties. In zijn presentatie zal hij ingaan op de belangrijkste strategische ontwikkelingen voor de cleantech markt. Ook zal hij de meest recente versie van de Cleantech Ranking – een ranglijst van Roland Berger waarin de cleantech prestaties van landen worden vergeleken – presenteren. Zie voor meer informatie het artikel ‘Roland Berger: Nederlandse cleantech presteert goed’.

CleanTech Business Day

Ook Frans Nauta (Climate KIC) en Wiebe Draijer, SER voorzitter en voormalig Managing Partner van McKinsey & Company Nederland*, verzorgen een keynote presentatie.

Na de lunch komen Kornelis Blok, Director of Science bij Ecofys en Kees van der Leun, COO van Ecofys, aan bod tijdens het zogeheten kennis programma. Zowel Blok als Van der Leun werden eerder dit jaar door Trouw verkozen tot een van de meest invloedrijke Nederlanders op het gebied van duurzaamheid.

Ecofys en Roland Berger op CleanTech Business Day 2013

Gerelateerd nieuws:

- SmartLED krijgt duurzame award van Kornelis Blok
- Kornelis Blok en Aart van Veller in Duurzame Top100
- Ex McKinsey topman Wiebe Draijer begonnen bij SER
- Roland Berger: NL loopt achter met schone energie

* Wiebe Draijer was tussen 2004 en 2012 Managing Partner van McKinsey & Company in Nederland. In september 2012 begon hij als topman van de SER.

Nieuws