Roland Berger

Roland Berger is het enige strategie-adviesbureau van Europese oorsprong met een sterke internationale aanwezigheid. In Europa behoort de firma tot de top 3 van strategieadviseurs en wereldwijd tot de top 5. Roland Berger werd in 1967 opgericht in München en heeft sinds 2002 een Nederlandse vestiging in Amsterdam met op dit moment meer dan 150 medewerkers.

Gedreven door onze waarden van ondernemersgeest, uitmuntendheid en empathie zijn wij ervan overtuigd dat het bedrijfsleven en de samenleving behoefte hebben aan een nieuw, duurzaam paradigma dat zich richt op de hele waardecreatiecyclus.

Roland Berger - Be part of our journey

Het meest ondernemende strategiehuis

Roland Berger helpt ondernemers de economie van de 21e eeuw vorm te geven. Wij ondersteunen onze klanten bij het realiseren van snelle en stabiele groei, betere marges en een grotere ondernemingswaarde. Wij zijn zelf ondernemers en begrijpen onze klanten. Wij maken hun uitdagingen tot de onze en leveren altijd een implementeerbaar resultaat. Dat zie je terug in onze waarden: ondernemerschap, empathie en excellentie. Daarmee creëren we waarde op een duurzame en meetbare wijze. 

Onze mensen

Ondernemerschap is een attitude. Goede management consultants zijn meer dan slimme analisten en strategen. Zij overtuigen op inhoud, creativiteit en persoonlijkheid. De ervaringsachtergronden bij Roland Berger zijn divers en de cultuur van het Nederlandse kantoor staat bekend als jong, energiek, collegiaal, ondernemend, professioneel en scherp. 

De kandidaat

Roland Berger zoekt academici met sterke analytische vaardigheden, affiniteit met strategie consulting en een klik met ons kantoor. Je hebt brede interesses en houdt ervan om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Je hebt een ondernemersmentaliteit en indrukwekkende extra-curriculaire activiteiten die dit aantonen. Klaar om je handen uit de mouwen te steken om ons kantoor in Amsterdam verder te laten groeien? Dan zien wij je graag langskomen!

Roland Berger | Nieuws