House of Performance adviseur zwemt Kanaal over

16 augustus 2013 Consultancy.nl
Meer nieuws over

Afgelopen donderdag heeft een estafetteteam van 6 personen succesvol Het Kanaal – van Dover naar Calais – overgezwommen. Naast de sportieve prestatie haalden de deelnemers tegelijkertijd geld op voor KiKa, een stichting die zich inzet voor onderzoek naar kinderkanker. De oversteek werd mede mogelijk gemaakt door adviesbureau House of Performance. Ook maakte Steven Prins, adviseur bij het organisatieadviesbureau, deel uit van het team.

Het ‘Plons Channel Team’ bestaat uit Steven Prins, Inge Wolfs, Richard Broer, Leo den Dekker, James Norman, Mark Kas, Hans Maas en Martine Hoogeveen (support). Twee jaar geleden begon het team met het treffen van de nodige voorbereidingen, waaronder deelname aan de zeewedstrijd Kijkduin-Scheveningen. Ook oefenden de zwemmers met het zwemmen in de koude zee en in het donker. 


House of Performance adviseur zwemt Kanaal over

Het Kanaal over

Prins is trots wanneer hij terugkijkt op de bijzondere prestatie: “Het Kanaal is voor mij een magische uitdaging die ik als zwemmer in mijn leven een keer wilde aangaan. Ik ben enorm trots dat het ons team is gelukt om in minder dan 12 uur de oversteek te maken!” aldus de adviseur.

Goede doel

Naast de sportieve prestatie wilde het team ook een bijdrage leveren voor het goede doel. “Wij zijn lichamelijk gezond en kunnen sporten. Kinderen met kanker kunnen dat niet, omdat ze aan een vreselijke ziekte lijden. Door te zwemmen wilden we KiKa helpen met middelen om de strijd tegen kanker aan te gaan” aldus Prins.

Utrecht Triathlon 2013

Voor Steven Prins is het de tweede sportieve uitdaging in korte tijd die hij heeft afgerond voor het goede doel. In juli deed hij ook mee aan de Utrecht Triathlon 2013, een event dat door House of Performance werd gesponsord. Het adviesbureau deed zelf ook mee aan de Utrecht Triathlon met maar liefst 10 teams. Uiteindelijk werd de bedrijvencompetitie van het evenement gewonnen door een estafetteteam van House of Performance. Ook bij de Triathlon ondersteunde het adviesbureau een goed doel, namelijk het Nationaal MS fonds*.

 * De Stichting Nationaal MS Fonds is de landelijke organisatie in de strijd tegen Multiple Sclerose (MS)