HofP estafetteteam wint Utrechtse Triathlon 2013

26 juli 2013 Consultancy.nl

Afgelopen zondag vond de Utrechtse Triathlon 2013 plaats. Ruim 500 atleten hebben in het hart van Utrecht in de hitte van de zon gezwommen, gefietst en hardgelopen. De competitie voor bedrijven-teams werd gewonnen door een estafetteteam van House of Performance.
 
Aan de bedrijvencompetitie namen in totaal 38 teams mee. House of Performance was met 10 estafetteteams hofleverancier van het event. Ook verzekeraar ASR, Blauw Research, Gilde Healthcare Partners, First Pensions, Friss en adviesbureau Mobilee verschenen met een of meerdere teams aan de start. De teams van House of Performance bestonden uit een mix van adviseurs en klanten - die samen een kwart-triathlon (1 km zwemmen, 40 km fietsen, 10 km lopen) afwerkten. Elk teamlid nam een onderdeel voor zijn of haar rekening.
 
Teamleden van de House of Performance estafetteteams:

House of Performance - Utrecht Triathlon 2013

Pro deo

Naast deelnemen aan de triathlon heeft het adviesbureau ook het officiële goede doel van het sportevenement, het MS Fonds*, pro deo adviesdiensten aangeboden. “Dit werd door het Fonds met open armen ontvangen” zegt Steven Prins, adviseur bij het consultancykantoor. Al met al was het volgens Prins een geslaagde dag. “De adviseurs en klanten beleefden een geweldige dag met elkaar, door naast het werk ook sportief met elkaar te verbinden”.

Winnaar

De bedrijvencompetitie werd uiteindelijk gewonnen door ‘Team Zwart’ van House of Performance:
 
Team Zwart House of Performance
 
* De Stichting Nationaal MS Fonds is de landelijke organisatie in de strijd tegen Multiple Sclerose (MS).

Nieuws

Meer nieuws over