Zestgroup organiseert drie SEPA kennissessies in april

07 maart 2013 Consultancy.nl

Zest Financials, onderdeel van Zestgroup, organiseert in april drie SEPA kennissessies. De SEPA sessies vinden plaats op dinsdag 2 april, donderdag 4 april en donderdag 11 april in het kantoor van het adviesbureau IJsselstein (Utrecht).
 
Zest Financials - SEPA Kennissessie
 
Over het event ‘SEPA Kennissessie’
SEPA (Single Euro Payments Area) gaat voor een aardige efficiencyslag en mogelijke voordelen in het betalingsverkeer zorgen. Echter, voordat het zover is moet er nog wel het een en ander gebeuren. Financiële pakketten moeten worden aangepast, documentatie voor incasso moet worden bijgewerkt, aanlevertermijnen voor incasso’s veranderen alsook de storneringsmogelijkheden en het debiteuren- en liquiditeitsbeheer kan hierdoor worden geraakt. En zo zijn er nog meer dingen die mogelijk verandering behoeven. Heeft u hier al bij stil gestaan?
 
Wilt u meer SEPA-kennis opdoen voor uw organisatie zodat u vervolgens zelf kunt inventariseren waar uw organisatie staat in het proces? In de SEPA kennissessie brengen we u alle ontwikkelingen op het gebied van SEPA bij. De sessies beginnen om 13.30 en eindigen rond 17.15.
 
Zie het bedrijfsprofiel van Zestgroup voor meer informatie over de SEPA kennissessies.
 
Overige berichten op het gebied van SEPA:
- PwC waarschuwt voor onderschatting van SEPA
- Ook BearingPoint lanceert een SEPA readiness tool
- Logica lanceert gratis SEPA Awareness Scan
- Logica: Bedrijven nog onzeker over impact van SEPA
- Clear2Pay: SEPA grootste projecten van banken

Nieuws

Meer nieuws over