Zestgroup

De visie van Zest luidt “Klanten helpen hun waarde te verhogen”. Deze visie draagt Zest uit in haar missie, die overal terugkomt. De business van haar klanten samen met haar klanten verbeteren door hun processen op een unieke wijze te optimaliseren; dit door verantwoordelijkheid te nemen, risico’s te delen en zoveel mogelijk onder regie (in projectvorm) taken op zich te nemen en waar gewenst hoogwaardige expertise te leveren.

Door met hoge kwaliteit medewerkers, met een praktische insteek, consultancy te doen op gebieden / bij klanten waar we value kunnen toevoegen, bereiken we de triple-value:

  • Tevreden medewerkers – omdat value toevoegen leuk is
  • Tevreden klanten – omdat die “value for money” krijgen
  • Tevreden bedrijf – als iedereen tevreden is, vinden we het zelf ook leuk

Onze missie

Run the business, change the business

We hebben niet alleen verstand van bedrijfsprocessen, maar begrijpen ook uw markt en sector. Hierdoor realiseren we oplossingen die er toe doen. Elk bedrijf en elke sector is immers anders en verandert continu. U dient zich telkens aan te passen, of dat nu grote veranderingen zijn of kleine. Wij begrijpen dat en weten hoe we dat moeten begeleiden. En we geloven dusdanig in onze aanpak dat we bereid zijn projecten uit te voeren waarin we medeverantwoordelijk zijn voor risico en resultaat.

Klant centraal

Zestgroup onderscheidt zich dan ook door ondernemende en resultaatgerichte consultants die succesvol zijn doordat ze snel en effectief elke case of project in de context plaatsen van het belang van onze klant. Onze klanten zijn gebaat bij oplossingen, niet bij zoveel mogelijk consultants.  Onze gecertificeerde consultants zijn niet alleen door en door getraind in een breed scala aan consultancy skills, projectmanagement methodieken en bedrijfskundige kennis, maar het zijn bovenal echte team players die begrijpen dat communicatie veelal de sleutel is tot het succesvol voltooien van een opdracht.

Zestgroup | Nieuws