NNC lanceert Consilia: Platform voor interne adviseurs

25 september 2012 Consultancy.nl

Adviesbureau Nolan, Norton & Co. (NNC) lanceert binnenkort een platform van, voor en door consulting professionals. Het platform, genaamd Consilia, gaat op 9 oktober live. Consilia biedt interne consultants en projectmanagers een netwerk, waarin kennisdeling bevorderd wordt, verdere professionalisering van interne adviesorganisaties mogelijk wordt gemaakt en onderlinge samenwerking actief gestimuleerd wordt.
 
Activiteiten
Consilia bevordert kennisdeling door het aanbieden van colleges, een online platform en door het bieden van de mogelijk tot het opbouwen van een netwerk van collega-vakgenoten. Om interne adviesorganisaties te helpen zichzelf verder te professionaliseren, biedt Consilia organisaties de mogelijkheid tot het inventariseren en bespreken van (gemeenschappelijke) issues, die vervolgens door NNC of door één van de deelnemers verder uitgewerkt zullen worden en plenair als discussiethema zullen worden besproken in een themasessie.
 
Nolan, Norton & Co. - Consilia
 
Ten slotte verhoogt Consilia de samenwerking tussen interne consultants, project- en informatie-managers door het aanbieden van coaching, mogelijkheden tot resource pooling en reviews. Al naar gelang de behoefte van de verschillende deelnemers kunnen diverse samenwerkingsvormen ontstaan.
 
Planning
Consilia verwacht elke twee maanden een activiteit te organiseren. De voorlopige planning is als volgt:
 
Nolan, Norton & Co. - Consilia Planning
 
Meer informatie en tarieven?
Voor meer informatie bekijk de online brochure.

Nieuws

Meer nieuws over