Nolan, Norton & Co.

Adviesbureau Nolan, Norton & Co. is in oktober 2013 failliet verklaard. Begin februari 2014 werd een deel van de boedel overgenomen door EY Advisory.

Over Nolan, Norton & Co.
Nolan, Norton & Co. (NNC) is een gerenommeerd Nederlands managementadviesbureau, dat het senior management van internationale ondernemingen adviseert en begeleidt bij het ontwikkelen en implementeren van hun ondernemingsstrategieën. Onze diepgaande kennis en ervaring op het gebied van Strategy, Organisation & Governance, Corporate IT en Execution stelt ons in staat om onze klanten te ondersteunen bij complexe managementvraagstukken. Onze klanten zijn toonaangevende organisaties, met name binnen de sectoren Banking, Insurance, Telecom, ICT & Media, Transport & Logistics en Utilities.

Strategie en Executie
Nolan, Norton & Co.  onderscheidt zich door de nauwe samenwerking met klanten, zowel in de ontwerp- als de implementatiefase en door haar energieke en resultaatgerichte wijze van werken, waarbij de haalbaarheid en de competenties van de klantorganisatie in het oog worden gehouden. Dit zorgt ervoor dat onze adviezen daadwerkelijk worden geïmplementeerd en niet in een la verdwijnen. Ons type managementadviesbureau vereist speciale mensen: we zijn enthousiast over ons werk, streven naar de best mogelijke oplossing voor onze klanten en missen nooit een deadline. Feiten en bewezen kaders vormen de basis van ons advieswerk, maar we blijven pragmatisch.

Nolan, Norton & Co. Cultuur
De NNC cultuur kenmerkt zich door haar professionaliteit, ondernemende spirit en no-nonsense attitude waarbij ‘humor met scherpe kantjes’ dagelijks de boventoon voert. De werkstijl van Nolan, Norton & Co. is gedreven en professioneel: snel, extravert, zonder dikke rapporten maar met uitgesproken heldere presentaties.  Naast de ambitieuze instelling van de adviespraktijk kenmerkt de cultuur van Nolan, Norton & Co. zich ook door een aantal mensgerichte aspecten. Samenwerken staat hoog in het vaandel; we werken altijd in teams om zodoende een hoge kwaliteit te kunnen garanderen.

Nolan, Norton & Co. | Nieuws