Twee projectmanagers en businessmanager gestart bij Move Beyond

16 juli 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Move Beyond heeft drie nieuwe professionals toegevoegd aan zijn team: Diederik van Dijk, Koen van den Bergh en Rob Horst

Koen van den Bergh (37) heeft ruim 10 jaar IT-consultancy ervaring. Tijdens deze periode heeft hij brede kennis opgebouwd op het gebied van projectmanagement, ERP-businesstransformaties, IT-implementaties, datamigratie en master data-management. Voordat Van den Bergh bij Move Beyond begon, werkte hij onder andere bij Accenture, Lodestone Management Consultants (overgenomen door Infosys Consulting in 2012 voor $350 miljoen) en Deloitte Consulting. Projecten voerde hij uit voor klanten als Alliander, Siemens, BMW, Shell, Unilever, ING Bank en Buma/Stemra. 

“Koen heeft een gestructureerde stijl van leidinggeven en is zowel direct als resultaatgericht, doortastend met humor en heeft oog voor het menselijke aspect. Door middel van zijn drive en analytische vaardigheden kan hij snel tot de kern van het probleem komen en adequaat handelen,” aldus Arthur Verweij, managing partner van Move Beyond.

Diederik van Dijk (32) wordt door zijn nieuwe werkgever omschreven als een “energieke en bevlogen manager” die veel internationale werkervaring heeft opgedaan bij grote bedrijven als Philips, Heineken, Velux, Staples, Intergamma en Maersk. De afgelopen jaren werkte hij op projectbasis voor refurbished Apple-verkoper Leapp (Programmamanager) en het snelgroeiende Rituals Cosmetics (Ecommerce Technology Manager). 

Koen van den Bergh, Rob Horst en Diederik van Dijk - Move Beyond

Daarvoor werkte Van Dijk voor Accenture, waar hij zijn loopbaan begon na het afronden van zijn studie International Business & Marketing Management. Bij het internationale adviesbureau was hij betrokken bij grote transformaties in onder meer de sectoren food (C1000, Jumbo Supermarkten), retail (Intergamma, Staples), consumentengoederen (Unilever) en scheepvaart (Maersk). Hij specialiseerde zich vooral in project- en programmamanagement, stakeholder- en changemanagement, systeemimplementaties en business-IT alignment. 

Naast de twee projectmanagers heeft Move Beyond Rob Horst (45) aangetrokken als Business Development Manager. De uitbreiding van de sales expertise is volgens Verweij in lijn met de ambitie om verder te groeien. Het bureau heeft al een periode van sterke groei achter zich – het team telt vandaag de dag 40 professionals. 

Rob Horst is een commercieel business manager met twintig jaar werkervaring. De laatste twee jaar is hij werkzaam geweest als resource manager bij SAP-integrator myBrand, daarvoor bekleedde hij verschillende sales rollen (waaronder bij Eiffel) en werkte hij als zelfstandig ondernemer. Zijn ervaring ligt binnen de vakgebieden finance, supply chain en IT bij met name productiebedrijven.