Zes nieuwe professionals voor Amersfoorts adviesbureau Over Morgen

04 december 2017 Consultancy.nl

Adviesbureau Over Morgen heeft de afgelopen weken zes nieuwe professionals aan zijn team toegevoegd: Ferdinand Michiels, Jade Oudejans, Freek Vossen, Thijs Aarden, Thomas van Oosten en Han Langevoort.

Over Morgen is een adviesbureau dat zich specialiseert in gebiedsvernieuwing en energietransitie in Nederland. Het bureau is gevestigd in De Nieuwe Stad in Amersfoort*, een vernieuwend en bruisend bedrijventerrein op het voormalige Oliemolenkwartier waar werken, leren en verblijven worden gecombineerd. Over Morgen richt zich onder meer op het realiseren van programma’s, plannen en projecten en het ondersteunen bij investeringsbeslissingen door middel van toepassingsgerichte inzichten. Het team van het adviesbureau is onlangs uitgebreid met zes nieuwe professionals, waarmee Over Morgen nu meer dan zestig adviseurs in dienst heeft. 

Ferdinand Michiels is sinds 2007 actief als financieel-strategisch adviseur bij Deloitte op het terrein van duurzame gebiedsontwikkeling en samenwerkingen. Hij studeerde economische geografie aan de Rijksuniversiteit Groningen en liep een halfjaar stage bij de vastgoedpraktijk van Ecorys. In zijn nieuwe functie als adviseur bij Over Morgen gaat Michiels zich de komende jaren richten op de financiële aspecten van de ‘energietransitie’ (zon, warmte & wind) in relatie tot ruimtelijke ontwikkeling. Ook gaat hij zich verder verdiepen in de ruimtelijke impact van duurzame (elektrische) mobiliteit. Over Morgen over de nieuwe aanwinst: “Ferdinand is gedreven in zijn vak en ondersteunt opdrachtgevers van analyse tot besluitvorming.”

Ferdinand Michiels, Jade Oudejans, Freek Vossen

Jade Oudejans werkte de afgelopen jaren voor HIER Klimaatbureau als projectmanager en projectleider op het gebied van duurzame warmte. Volgens haar is de warmtetransitie een van de grootste uitdagingen van dit moment en vanuit die opvatting zal zij zich als Adviseur duurzame warmte bij Over Morgen gaan inzetten voor het minder ingewikkeld maken van de complexe transitie naar verwarming zonder aardgas. Door haar eerdere inspanningen, prijkte zij in 2016 op de lijst met Duurzame Jonge 100, waar dat jaar ook acht consultants in stonden. Oudejans heeft verder ook kennis op het gebied van bewonerscommunicatie, volgens Over Morgen erg belangrijk, “want iedereen in Nederland zal de komende jaren gaan ervaren wat het betekent om aardgasvrij te worden”.

Freek Vossen is een projectmanager en adviseur met ervaring in onder andere energiebesparing, warmte en windenergie-gerelateerde projecten en oplossingen. Deze ervaring deed hij onder meer op bij Royal HaskoningDHV, als projectleider Energie en Duurzame Huisvesting bij Milieudefensie en als medewerker van een Lean-verbetertraject bij Rijkswaterstaat. Bij eerstgenoemde was hij vijf maanden betrokken bij een consultancytraject circulaire economie vanuit de Universiteit Utrecht, waar hij momenteel de masterstudie Sustainable Business & Innovation volgt. Vossen studeerde in 2011 af van zijn bachelor Urban Planning aan de Hogeschool Utrecht, waarna hij zijn eerste jaren van zijn carrière doorbracht bij Provincie Utrecht en Except, een wereldwijd samenwerkingsverband van duurzaamheidsspecialisten. 

Thijs Aarden is aan de slag gegaan bij Over Morgen als kwartiermaker circulaire economie. In deze functie is hij continu bezig om rechtlijnige processen om te zetten in circulaire systemen. Over Morgen over de nieuwe aanwinst: “Thijs doet en denkt graag buiten de gebaande paden. Als het al jarenlang rechtdoor gaat, zoekt Thijs het olifantenpaadje op en laat hij mensen om zich heen kijken dat het soms ook anders kan.” Aarden was de afgelopen jaren werkzaam voor De Nieuwe Voorhoede, waar hij verschillende provincies, gemeenten en woningcorporaties adviseerde op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie. Daarvoor werkte hij onder meer als projectmanager voor de TU Delft.

Thijs Aarden, Thomas van Oosten, Han Langevoort

Junior gebiedseconoom Thomas van Oosten studeerde in 2016 af aan de Universiteit Utrecht, waar hij de master Economic Geography volgde. “Door zijn achtergrond als economisch geograaf heeft hij kennis van ruimtelijke strategieën van ondernemers, bedrijven en overheden en inzicht in de economische ontwikkeling van regio’s”, vertelt Over Morgen over Van Oosten. Hij gaat deze kennis nu inzetten voor de klanten van het adviesbureau. Eerder deed hij zijn eerste werkervaringen op bij BPD Gebiedsontwikkeling en startte hij met promoveren op het gebied van Urban and Regional Planning. 

Han Langevoort startte eind deze zomer bij Over Morgen als Adviseur Warmtetransitie en richt zich voornamelijk op energiegebruik in bestaand vastgoed. De afgelopen ruim vijf jaar was hij directeur van Bio Forte, een producent van CO2-neutrale warmte. Daarvoor was hij onder meer Ontwikkelingsmanager voor woningcorporatie De Alliantie en voor LATEI Projectontwikkeling en projectmanager en directielid bij DHV – een van de twee rechtsvoorgangers van Royal HaskoningDHV. “Samen met projectpartners werkt hij als coachend leider aan creativiteit om tot de ontwikkeling van duurzame energieprojecten te komen. Intensief zoeken naar oplossingen voor gebied, vastgoed, markt, techniek en financiën, leidend tot een sterk concept en daardoor een snel en realistisch proces”, wijst Over Morgen op de kracht van Langevoort.

* Onlangs maakte organisatieadviesbureau Twynstra Gudde bekend binnenkort zijn kantoor aan het Amersfoortse stationsplein te zullen verlaten om zich ook te vestigen in De Nieuwe Stad.


Profiel

Meer nieuws over

×
×
A.T. Kearney Accenture ACE Adaptif Adlasz Adviesgroep Novius Anderson MacGyver Andersson Elffers Felix Annalise Arthur D. Little AT Osborne Atos Consulting Avantage Reply B&A Bain & Company Baker Tilly BCG Platinion BDO BearingPoint Berenschot Best Value Group Bisnez BlinkLane Consulting BluPoint BMC Boer & Croon Management Bolster Bostec Boston Consulting Group Bright & Company | People Strategy Buitenhuis Advies buro C5 Bvolve Capgemini Invent Centric Cmotions COMATCH Conclusion Connective Payments Considerati Count & Cooper De Kleine Consultant Deloitte Delta Capita Digital Power Dimensys Ecorys Eden McCallum Energyprofs Enigma Consulting EY EY-Parthenon Finavista Finext First Consulting Flowant flowresulting Galan Groep GalanNXT Grant Thornton Groenewout Gupta Strategists Gwynt Hamstra & Partners Hermes | Partners Hospitality Group Hot ITem House of Performance IG&H Consulting & Interim Improven InContext innergo INNOPAY Intermedius ITDS Business Consultants JBR JBR Interim Executives Kirkman Company Korn Ferry KplusV KPMG KPN ICT Consulting Kruger KWINK groep Leeuwendaal M3 Consultancy Magnitude Consulting Magnus Marktlink Mazars McKinsey & Company Mercer Methis Consulting METRI Mitopics MLC Mobilee Möbius Monitor Deloitte Morgens MSR Consulting Group OrangeX Ordina Oxyma p2 PA Consulting Group Paul Postma Marketing Consultancy PBLQ People Change PNO Consultants Projective Protiviti Proven Partners PwC Qhuba Quantics Quint Wellington Redwood Quintop Raad van Toekomst RevelX RGP Rijnconsult Roland Berger Salvéos Schaekel & Partners Schuberg Philis SeederDeBoer Sia Partners Significant Simon-Kucher & Partners SiRM Solid Professionals SOLVE Consulting SparkOptimus Strategy Development Partners Strategy& Student Consultancy Group Summiteers Supply Value Symbol Synechron Business Consulting TEN HAVE Change Management The Next Organization Turner TWST Twynstra Gudde UMS Group UniPartners UPD Van Oers Corporate Finance Vanberkel Professionals Varrlyn Vasco Consult Vintura VODW Voogt Pijl & Partners Wielinq Willis Towers Watson WIN Yellowtail YGroup YNNO Young Advisory Group Zanders Zestgroup