10de editie Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi trapt af op 23 juni

26 mei 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Na jaren van coronamalaise is het Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi weer terug op het veld. Op 23 juni strijden teams van 15 tot 20 adviesbureaus (inschrijven is nog mogelijk) om de titel van best voetballende consultantsteam van 2023.

Het traditiegetrouw jaarlijkse voetbaltoernooi voor consultants wordt deze editie gehouden op de voetbalvelden van Sportpark Galecop in Nieuwegein, nabij Papendorp Utrecht. Wedstrijden worden gespeeld op een half veld met teams van zeven spelers.

Teams van zeven adviesbureaus hebben hun deelname inmiddels bevestigd: TwynstraGudde, AT Osborne, Berenschot, Overmorgen, APPM, Movares en Planon. Eventpartner Consultancy.nl vaardigt ook een team af. Primeur dit jaar is dat er ook een poule is voor damesteams.

10de editie Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi trapt af op 23 juni

In deze tiende editie van het sportieve voetbaltoernooi voor consultants zullen deelnemende teams elkaar bestrijden in poules, waarna de vier beste teams doorstoten naar de halve finales, waarin wordt bepaald welke twee teams in de finale zullen strijden om de hoogste eer.

Naast spannende (en sportieve) voetbalwedstrijden staat het toernooi in het teken van informeel met elkaar in contact komen. Na afloop van het toernooi is er een (deels vegetarische) barbecue en borrel.

Teams geïnteresseerd in deelname kunnen zich aanmelden bij Consultancy.nl via de mail.

Titelverdediger dit jaar is Berenschot, dat de 2020-editie wist te winnen na het verslaan van recordhouder TwynstraGudde in een bloedstollende finale.

Praktische informatie
Datum en tijdstip: Vrijdag 23 juni van 15:30 – 20:30
Locatie: Sportpark Galecop in Nieuwegein (nabij Papendorp Utrecht)
Kosten: €275 per team (inclusief bbq, exclusief borrel)
Toeschouwers: toegang is gratis

Over het Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi

Het voetbaltoernooi voor consultants is het geesteskind van consultants van Twynstra Gudde en AT Osborne, die in 2011 het voortouw namen om hun concullega’s samen te brengen voor een jaarlijkse competitie. Het Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi groeide sindsdien uit tot een vaste sportieve prik voor honderden voetbalminnende professionals binnen de adviessector. In de laatste editie voor de coronacrisis deden 16 teams mee.

Onder meer Berenschot, TwynstraGudde en BMC wisten eerdere edities van het toernooi te winnen.