7de editie Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi op 8 september

21 juni 2017 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Vrijdag 8 september vindt in Doorn voor alweer het zevende jaar op rij het Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi plaats, het jaarlijkse voetbaltoernooi voor consultants. Voetbalteams van maximaal vijftien adviesbureaus zullen opnieuw de strijd aangaan om de titel beste adviesbureau voetbalteam van het jaar.

In 2011 besloten consultancybureaus Twynstra Gudde
 en AT Osborne een voetbalevenement in het leven te roepen, speciaal voor professionals uit de adviesbranche. Het Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi was geboren. Na zes succesvolle eerdere edities is het evenement inmiddels vaste prik geworden voor voetbalminnende mannelijke en vrouwelijke consultants. Zoals ieder jaar kunnen de organisatoren ook dit jaar weer rekenen op de steun van sponsoren ROA en Consultancy.nl.

Op 8 september van dit jaar zal het Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi wederom worden georganiseerd. De ingrediënten van het toernooi zijn vergelijkbaar met de afgelopen zes jaren: competitie, sportiviteit en spelplezier zullen deze editie opnieuw centraal staan. Maar ook zullen uiteraard een biertje en een gezellige BBQ niet ontbreken, waar deelnemers en toeschouwers met elkaar in contact kunnen komen. Net als in de eerdere edities zal ook dit jaar weer 11 tegen 11 worden gespeeld op een groot veld en start het toernooi met poulefases en later halve finales en een finale.

Nationaal Adviesbureau voetbaltoernooi 2017

BMC titelverdediger

Na de eerste vijf edities te hebben gewonnen was Twynstra Gudde afgelopen jaar vooraf weer de absolute topfavoriet voor de eindzege. Niet verrassend stoomde Twynstra Gudde in de 2016 editie dan ook door naar de halve finales, samen met BMC, Arcadis en ook het team van Consultancy.nl. In de eerste halve finale was het BMC dat Arcadis na strafschoppen wist te verslaan. De hegemonie van Twynstra kon echter verassend genoeg niet worden voortgezet, want Twynstra Gudde moest na een bloedstollende penaltyreeks zijn meerdere erkennen in het team van Consultancy.nl. De finale werd uiteindelijk gewonnen door BMC, dat na afloop trots de beker in ontvangst nam en zich vol zelfvertrouwen als titelfavoriet voor 2017 bestempelde.

Ook met jouw adviesbureau* meedoen aan het Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi 2017? Hieronder de belangrijkste informatie op een rij:

Wat: Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi – Editie 2017
Wanneer:
vrijdag 8 september 2017
Locatie: de sportvelden van voetbalvereniging DEV (sportpark Tuilland) in Doorn (Buurtweg 3B)
Format: voetbalteams van adviesbureaus spelen 11 tegen 11 op een groot veld
Arbitrage: officiële scheidsrechters van DEV zorgen voor de arbitrage
Programmaduur: vanaf circa 15:00-20:00 (BBQ na afloop)
Aftrap toernooi: 15:30
Aanmelden voor deelname: vóór 30 juni 2017 – consultants kunnen contact opnemen met Jan Willem de Kleuver.
Kosten: €350 per team
Toeschouwers: toegang is gratis

* De afgelopen edities waren naast organisatoren Twynstra Gudde en AT Osborne onder meer de volgende adviesbureaus van de partij: Deloitte, KPMG, Ecorys, BMC, APPM Management Consultants, Rebel, Berenschot, Atos, Buck Consultants International, Royal HaskoningDHV, Significant , Young Advisory Group en Witteveen+Bos.