Rose Atkinson en Sander Bouw gestart bij Kirkman Company

14 november 2016 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Kirkman Company heeft twee nieuwe young professionals aan het team toegevoegd: Rose Atkinson en Sander Bouw. Beiden zijn ingestroomd in het tweejarige traineeshipprogramma en zullen halfjaarlijkse consultancyopdrachten gaan uitvoeren bij verschillende klanten van het adviesbureau, dat gespecialiseerd is in het transformeren van organisaties naar social enterprises.

Rose Atkinson behaalde twee masters aan de Vrije Universiteit te Amsterdam: Arbeids- en Organisatiepsychologie en Bedrijfskunde met als specialisatie Management Consulting. Gedurende deze periode heeft zij gewerkt op de HR-afdeling van IT bedrijf Backbase en heeft zij een HR/consulting stage gedaan bij strategie consulting kantoor BLOOM. Tijdens haar bachelor Psychologie aan de Universiteit Maastricht werkte de young professional als student-assistent op de universiteit en volgde ook een bestuursjaar (waarbinnen ze de rol van Acquisition Manager vervulde) bij UniPartners, een adviesbureau dat volledig door studenten wordt gerund. Ook studeerde zij een half jaar aan de Universidade de Lisboa in Portugal.

Begin oktober besloot Atkinson een nieuwe uitdaging aan te gaan en sloot zich aan bij Kirkman Company, een organisatieadviesbureau dat zich richt op de kennisgebieden Customer Excellence, HR & Change, New Economy, Sourcing & Partnerships, Strategic (Out)sourcing en Digital Transformation. Atkinson stroomt als trainee binnen bij het adviesbureau uit Baarn – in het traineeship voor Young Professionals zal ze halfjaarlijkse consultancyopdrachten uitvoeren voor verschillende opdrachtgevers. Daarnaast zal zij als onderdeel van haar persoonlijk ontwikkelplan een intensief trainingsprogramma doorlopen.

Rose Atkinson en Sander Bouw
Een maand eerder sloot ook Sander Bouw zich aan bij Kirkman Company. In 2014 studeerde hij af aan de Universiteit Utrecht, waar hij een Bachelor in Economics & Business Economics behaalde. Na een bestuursjaar bij Studievereniging ECU'92 studeerde hij door aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij een Master in 'Economics & Business' afrondde, met een specialisatie in Behavioural Economics. 

Bouw was vooral geïnteresseerd in de bepalende factoren van individueel keuzegedrag en in de tussentijd liep hij destijds al vijf maanden stage bij Kirkman Company. Na zijn afstuderen besloot hij vier maanden door Zuid-Amerika te reizen. Inmiddels is de young professional ingestroomd in het traineeship programma van Kirkman*, waar hij de Digital Transformation praktijk van het adviesbureau versterkt.

Bij Kirkman Company werken inmiddels zo’n vijfenzeventig professionals. Eerder dit jaar versterkte het adviesbureau zich al met: Wouter Uijlings
 (Senior Consultant Digital Transformation), Fred Sonnaville (Principal HR-Consultant), Lotte Edelkoort (HR Consultant) en Young Professionals Jochem Tigchelaar en Maaike Broekhuis.

* Het traineeship programma van Kirkman Company wordt verzorgd door voormalig dochteronderneming YSE - een inmiddels zelfstandige talentontwikkelaar die jong toptalent door middel van traineeships klaarstoomt voor een baan in consultancy of management.