Chris Barhorst, Claire Witteman en Rick Ottenhoff naar Kirkman Company

27 april 2022 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Kirkman Company heeft drie nieuwe Junior Consultants toegevoegd aan zijn team: Chris Barhorst, Claire Witteman en Rick Ottenhoff.

Chris Barhorst is binnen Kirkman Company aan de slag gegaan in de Customer Excellence-praktijk. Deze praktijk helpt opdrachtgevers met het professionaliseren van hun klantproposities en de interne organisatie met het stroomlijnen van de sales & marketingprocessen.

“Ik hoop dat ik vanuit onze de opdrachten die we uitvoeren organisaties kan helpen om zoveel mogelijk klanten en andere stakeholders een grote glimlach te bezorgen”, zegt Barhorst over zijn rol.

Chris Barhorst, Claire Witteman en Rick Ottenhoff - Kirkman Company

Al tijdens zijn studie ontwikkelde Barhorst een interesse in het werkveld op het snijvlak van gedragswetenschap, sociologie en bedrijfskunde. Na het afronden van de bachelor Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen aan de Universiteit van Wageningen volgde hij de master Behavioural Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Praktijkervaring deed Barhorst op bij Dienst Justitiële Inrichtingen was hij werkzaam binnen het Purchase-to-Pay team. Hier heeft hij gewerkt aan de optimalisatie van het inkoopproces, bijvoorbeeld door middel van automatisering. Daarnaast dacht hij mee over verbeterinitiatieven en ondersteunde hij de veranderagenda.

Barhorst: “De kernwaarden van Kirkman Company sluiten naadloos aan bij mijn persoonlijkheid: ondernemend, non-ego, verbindend en een tikkeltje eigenwijs.”

Claire Witteman is als Junior Consultant gestart in de HR & Employee Experience-praktijk. Ook zij herkent zich in de kernwaarden van het organisatieadviesbureau.

“Ik vind de persoonlijke aanpak van de organisatie heel mooi: impact voor alle stakeholders en echt samen met de klant het probleem aanpakken. Daarnaast vind ik het leuk dat ze middelgrote organisaties helpen, maar ook bij de grotere organisaties opdrachten doen. Dat houdt het divers en dynamisch.”

Witteman heeft een master Bestuurskunde, Management van HR en Verandering aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. Eerder volgde ze een bachelor Geschiedenis aan de Universiteit Leiden, een minor Journalistiek en Nieuwe Media aan de Universiteit Leiden en een minor Bestuurs en Organisatiewetenschap aan de Universiteit Utrecht.

Tijdens haar studieperiode heeft ze stage gelopen bij Frisse Blikken, waar zij werkzaam was als recruiter en medewerker binnen de HR-afdeling.

Rick Ottenhoff is sinds begin februari actief in de Data Experience-praktijk. Hij heeft een bachelor in Automotive Business Management behaald aan de IVA Business School in Driebergen en een master Business Information Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Tijdens zijn studie in Rotterdam koos hij bewust voor een specialisatie in data science. “Datagedreven werken wordt de standaard in het bedrijfsleven.” Tijdens de opleiding heeft hij voor zijn stage bij Accenture onderzoek gedaan naar de voordelen die bedrijven kunnen halen uit quantum computing (ten opzichte van de huidige generatie van computers).

“Met mijn data science skills hoop ik het Data Experience team te kunnen ondersteunen met data en analyses, zodat onze opdrachtgevers nog meer datagedreven kunnen werken.”