David van Kampen voegt zich bij T360-practice van Kirkman Company

09 mei 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

David van Kampen is terug in de advieswereld. Na zes jaar in het onderwijsdomein heeft hij zich als Senior Consultant aangesloten bij Kirkman Company.

De afgelopen jaren werkte Van Kampen in verschillende verander- en innovatiemanagementrollen bij Nuffic, een organisatie die zich richt op internationalisering en internationale samenwerking binnen het onderwijs.

Daarvoor werkte hij als subsidieadviseur bij het CAK en als consultant bij economisch adviesbureau Ecorys. Gedurende zijn tijd binnen de consultancy deed hij ervaring op met organisatie-inrichting, procesinrichting en strategie.

David van Kampen, Senior Consultant, Kirkman Company

In zijn nieuwe rol binnen de T360-practice van Kirkman Company gaat hij opdrachtgevers van het bureau helpen met innovatievraagstukken.

“Ik geloof erin dat om echt te werken aan de innovatiekracht van een organisatie, de rol van leiders in zowel publieke als private organisaties cruciaal is”, laat hij weten. “Bij Kirkman Company wil ik mijn ervaringen op innovatie- en verandermanagement daarom inzetten om juist deze leiders bij te staan bij complexe transformatievraagstukken.”

De T360-practice brengt op dit gebied een multidisciplinaire dienst naar de markt. “Het team herbergt expertises op purpose design, impact leadership, organisatie-inrichting, transformatiemanagement en de ontwikkeling van leiderschapsteams”, aldus Van Kampen.

Bij zijn terugkeer naar de consultancy koos hij heel bewust voor Kirkman Company, dat werkt vanuit een visie waarin 100% relevantie voor alle stakeholders centraal staat.

“Kirkman Company gelooft dat organisaties een belangrijke rol spelen in het oplossen van maatschappelijke problemen en dat private en publieke organisaties daarin samen moeten optrekken. Dit sprak me enorm aan”, legt hij uit.

“Daarnaast laat Kirkman Company zien dat ze de SDG’s serieus nemen door bijvoorbeeld haar B Corp-certificering, maar ook door haar algehele visie op transformaties met aandacht voor milieu en maatschappij.”