Jochem Tigchelaar Young Professional bij Kirkman Company

02 maart 2016 Consultancy.nl

Kirkman Company, een adviesbureau uit Baarn, heeft de gelederen versterkt met Jochem Tigchelaar. In de rol van Young Professional gaat Tigchelaar de komende twee jaar bijdragen aan diverse consultancy-opdrachten.

Jochem Tigchelaar (1991) studeerde cum laude af aan de Vrije Universiteit van Amsterdam met de master Culture, Organization and Management. Tijdens zijn master heeft hij stage gelopen op de HR-afdeling van KPN. Daarnaast heeft Jochem tijdens zijn bachelor op de Nyenrode New Business School in Ethiopië en India maatschappelijk relevante projecten uitgevoerd, waaronder een fundraise project voor de bouw van scholen in Nagpur. Tot slot heeft hij tijdens zijn studie een half jaar gestudeerd aan Westminster University te Londen, waar hij onder andere vakken in organisatie psychologie heeft gevolgd. 

Afgelopen maand begon hij zijn loopbaan bij Kirkman Company, een adviesbedrijf dat zich richt op de kennisgebieden als Customer Excellence, HR & Change, New Economy, Procurement & Partnerships, Strategic (Out)sourcing en Digital Transformation. Hij stroomt als trainee binnen bij het bureau – in het traineeship voor Young Professionals zal hij halfjaarlijkse consultancyopdrachten uitvoeren voor verschillende opdrachtgevers. Daarnaast krijgt hij als onderdeel van zijn persoonlijk ontwikkelplan een intensief trainingsprogramma voorgeschoteld.

Het traineeship programma van Kirkman Company wordt verzorgd door voormalig dochteronderneming YSE – een inmiddels zelfstandig bureau dat jong toptalent door middel van traineeships klaarstoomt voor een baan in consultancy of management.

Afgelopen maand werd het traineepool van Kirkman Company versterkt met Maaike Broekhuis, en in november 2015 begon ook Bart Volker.

Nieuws

Meer nieuws over