Maaike Broekhuis versterkt traineepool van Kirkman Company

28 januari 2016 Consultancy.nl

Kirkman Company heeft zijn traineepool versterkt met Maaike Broekhuis. De komende twee jaar zal zij halfjaarlijkse consultancyopdrachten uitvoeren voor verschillende klanten van het organisatieadviesbureau uit Baarn.

Maaike Broekhuis (1991) is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam met de master Business Administration, specialisatie Marketing en heeft voorafgaand een bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen gevolgd. Tijdens haar bachelor studie heeft Broekhuis een bestuursjaar bij haar dispuut gedaan, een half jaar in Santiago (Chili) gestudeerd en stage gelopen bij marketing- en communicatiebureau McCann. Tijdens haar master heeft Broekhuis naast marketing ook haar interesse in duurzaamheid gevolgd en onder andere een minor filantropie aan de Vrije Universiteit gedaan. Vervolgens heeft zij stage gelopen op de afdeling Filantropie Advies van ABN Amro MeesPierson.

Na een half jaar gewerkt te hebben bij Greenberg Nielsen, een recruitmentkantoor uit Amsterdam, is Broekhuis begin dit jaar ingestroomd in het traineeship-programma van Kirkman Company. Tijdens het Young Professional programma ontwikkelt zij kennis en vaardigheden op de verschillende expertise gebieden van Kirkman Company, waaronder Customer Excellence, HR & Change, New Economy, Procurement & Partnerships, Strategic (Out)sourcing en Digital Transformation. Dit doet ze aan de hand van halfjaarlijkse consultancyopdrachten voor klanten van Kirkman Company, in combinatie met een intensief trainingsprogramma.

“De afwisseling in werkomgeving en werkzaamheden zorgen ervoor dat Maaike zich de komende twee jaar zal ontwikkelen van ambitieuze starter tot ervaren professional,” aldus Kirkman Company over zijn nieuwste aanwinst. In november vorig jaar begon ook Bart Volker als trainee bij het adviesbureau.

Het traineeship programma van Kirkman Company wordt georganiseerd door YSE – een bureau dat jong toptalent door middel van traineeships klaarstoomt voor een baan in consultancy of management.

Nieuws

Meer nieuws over